Νατάσα Θεοδωρίδου: Μιλά για την συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μιλά για την συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους

Με ανεβασμένη διάθεση, πολύ κέφι και χωρίς να λείπουν τα γνωστά αστεία της πειράγματα σε όσους νιώθει δικούς της ανθρώπους,

η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζει πυρετωδώς το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει με τον Γιώργο Θεοφάνους στη μουσική σκηνή «Φως». Η χημεία των δύο παλιόφιλων είναι δεδομένη, και η συνεργασία τους, μετά τις πλατινένιες πωλήσεις, αναμένεται να επισφραγιστεί με υπέροχες βραδιές.
«Το στάδιο προετοιμασίας σίγουρα ναι πάνω απ' όλα δημιουργικό και πολύ σημαντικό γι' αυτό που θα παρουσιάσουμε στον κόσμο. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη συνεργασία, θα έλεγα ότι πραγματοποιείται σ' ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, γεμάτο μουσική και τραγούδια που τόσο αγαπάμε όλοι όσοι συμμετέχουμε», λέει στο Hello η τραγουδίστρια και καταλήγει: «Η συνεργασία μας με τον Γιώργο είναι δυνατή καλλιτεχνικά. Αναμφισβήτητα, η φιλία και η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο μας οδήγησαν σε μια τόσο ουσιαστική νέα συνεργασία που, δε σας κρύβω, ήθεσυλα εδώ και πολύ καιρό να συμβεί. Με το χέρι στην καρδιά, σας λέω ότι τη θεωρώ μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved