Γιώργος Σαμπάνης: «Θα προτιμούσα να μην έχω ταλαιπωρήσει κάποιες γυναίκες»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: «Θα προτιμούσα να μην έχω ταλαιπωρήσει κάποιες γυναίκες»

Ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν υπήρξε «κακό παιδί» με τις γυναίκες αλλά και αν ζηλεύει μέσα σε μια σχέση.

Στον έρωτα είσαι ανασφαλής;

«Όχι ιδιαίτερα Είμαι όταν μου δίνει η σύντροφος μου δικαίωμα να είμαι, διαφορετικά όχι. Γενικά, εμπιστεύομαι τον εαυτό μου».
Η σύντροφός σου δεν αισθάνεται ανασφάλεια δίπλα σου;
«Όταν μπαίνω σε μία σχέση, δίνομαι αποκλειστικά, δεν δίνω δικαίωμα στη σύντροφό μου να αισθανθεί ανασφάλεια. Το θεωρώ άνανδρο. Είναι στο χέρι μου και δεν ευθύνεται κανένας άλλος. Είναι θέμα ανδρισμού, όχι "καλού παιδιού". Δεν ξέρω αν είμαι "καλό παιδί"».

Γενικά, έχεις την εικόνα του «καλού παιδιού».

«Έχω πολύ καλά συναισθήματα. Όταν δεν ήμουν όμως σε σχέση, υπήρξαν κάποιες φόρες που δεν ήμουν "καλό παιδί". Δεν εννοώ ότι κορόιδεψα κάποια, αλλά ούτε και ότι δεν την κορόιδεψα. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν κακός. "Κακό παιδί" δεν υπήρξα ποτέ. Απλά θα προτιμούσα να μην έχω ταλαιπωρήσει κάποιες γυναίκες. Μπορούσα και καλύτερα...».

Εννοείς ότι δεν τους δόθηκες;

«Δεν γίνεται να δοθείς σε όλους τους ανθρώπους όσο ξεχωριστοί και αν είναι. Είναι θέμα φάσης. Κάποιες φόρες στη ζωή μας δεν είμαστε καλοί ούτε για τον εαυτό μας. Ευτυχώς, για μένα ήταν πολύ σύντομες αυτές οι περίοδοι».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved