Πένυ Σκάρου: «Ήμουν σε τρομερά άσχημη κατάσταση. Αισθάνεσαι πάντα όλα τα νεύρα του μέλους που δεν υπάρχει... είναι τρομερό»
Showbiz

Πένυ Σκάρου: «Ήμουν σε τρομερά άσχημη κατάσταση. Αισθάνεσαι πάντα όλα τα νεύρα του μέλους που δεν υπάρχει... είναι τρομερό»

Η τραγουδίστρια που έχασε το πόδι της σε αυτοκινιτιστικό ατύχημα, η Πένυ Σκάρου μιλάει για τις τραγικές στιγμές που έζησε, για την ψυχολογία της, για τον έρωτα που γλίστρησε μέσα από τα χέρια της μετά το συμβάν αλλά και για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην νέα καθημερινότητά της μετά το ατύχημα.

«Δεν ήξερα τι συνέβαινε επί τρεις ημέρες που ήμουν στην εντατική, ούτε τι έκταση είχε πάρει το ατύχημα» λέει για τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα και συνεχίζει: «Άνοιξα την τηλεόραση είδα τον εαυτό μου και σοκαρίστηκα... Έπειτα από επτά ημέρες, ο γιατρός τον οποίο συνέχεια ρωτούσα πότε θα γίνει η επέμβαση της προσκόλλησης του μέλους μου είπε "Πένυ τι θα ήθελες, τη ζωή σου ή το πόδι σου;" Απάντησα "τη ζωή μου". Μόλις έφυγε φώναξα μια παιδική μου φίλη, έκλαιγα σα μωρό, φώναζα με λυγμούς. Έπειτα σκέφτηκα πως αν ο Θεός με ρωτούσε "τι θέλεις, τη μουσική ή το πόδι;" θα του απαντούσα "τη μουσική" που τόσο αγαπώ και μου καθορίζει όλη μου τη ζωή. Οπότε προσπαθώ να το βλέπω έτσι. Ήμουν σε τρομερά άσχημη κατάσταση. Επί ένα μήνα προσπαθούσα να συνέλθω. Αισθάνεσαι πάντα όλα τα νεύρα του μέλους που δεν υπάρχει...είναι τρομερό. Αισθάνομαι το πόδι μου κανονικά. Μάλιστα ακολουθώ ειδική αγωγή γιατί υπάρχει περίπτωση να σηκωθώ το βράδυ στον ύπνο μου και να μη σκεφθώ ότι λείπει το μέλος και να πέσω κάτω, είναι τρομερό αυτό.» Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τη νέα πραγματικότητα της ζωής της, η ίδια παραδέχεται στο Θέμα: «Συμβουλεύομαι ψυχολόγο για να βελτιώσω πράγματα στον εαυτό μου... Θέλω από εδώ και πέρα να μπορέσω να κινούμαι καλύτερα, να προχωρήσω τη δουλειά μου, να καταφέρω να πάρω το βιονικό πόδι, να κάνω μουσική και να ζω αξιοπρεπώς μέσα από αυτό».
Όσο για τον έρωτα στη ζωή της, η ίδια παραδέχεται ότι ο πρόσφατος χωρισμός της μετά τα όσα συνέβησαν, της στοίχισε περισσότερο από ό,τι παλιότερα: «Τους πρώτους μήνες που ήμουν με το καροτσάκι είχα σχέση για μικρό διάστημα. Όταν χώρισα στενοχωρήθηκα πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό να χωρίζει ενώ είσια αρτιμελής, εν συγκρίση με τη κατάσταση που τώρα βρίσκομαι. Θεωρώ ότι όλα συμβαίνουν εξ αιτίας αυτού του γεγονότος.... Μέσα απ ότι συνέβη όσο κι αν φαίνεται παράδοξο όμως, έχω περισσότερες κατακτήσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι μου λένε ότι ομόρφυνα. Προσέχω βέβαια περισσότερο τον εαυτό μου. Κοιμάμαι περισσότερο, προσέχω τη διατροφή μου, κάνω γυμναστική και γενικότερα έχω αλλάξει στάση ζωής. Εύχομαι να έρθει ολοκληρωμένος ένας μεγάλος έρωτας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved