Πώς είναι η Βίκυ Σταυροπούλου εκτός τηλεοπτικών πλατό και θεατρικής σκηνής;
Showbiz

Πώς είναι η Βίκυ Σταυροπούλου εκτός τηλεοπτικών πλατό και θεατρικής σκηνής;

Η Βίκυ Σταυροπούλου εκτός πλατό και σκηνής. Αλήθεια, τι άνθρωπος είναι; Τι της αρέσει περισσότερο και ποια είναι η σχέση της με τον έρωτα;

Κάθε φορά που βρίσκει ευκαιρία φεύγει για το εξοχικό της όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα. Αλήθεια, της αρέσει εκεί και θα μπορούσε να ζήσει για πάντα; «Ωχ, τώρα πρέπει να πω το κλισέ «γεμίζω τις μπαταρίες μου»; Όχι, λοιπόν, τις μπαταρίες μου τις γεμίζω ωραιότατα και στο Περιστέρι με την παρέα μου. Στο χωριό απολαμβάνω το πράσινο, χαζεύω τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, οσμίζομαι τη μυρωδιά του χωριού, ακούω τη γαλήνη του τοπίου, γεύομαι τις φράουλες που φύτεψα μόνη μου... Όλες οι αισθήσεις μου απολαμβάνουν αλλιώτικες εμπειρίες» λέει ενώ αν κάποια στιγμή μπορούσε να ζήσει στο χωριό η ίδια είναι κατηγορηματική αφού τονίζει στη real: «Δεν έχω χορτάσει ακόμα ρόλους ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση. Δεν έχω ακόμα παίξει στο σινεμά. Οπότε δεν περνά απ' το μυαλό μου μια τέτοια... μετακόμιση».

Ο χρόνος που περνά τι αισθήματα σου δημιουργεί;

«Γεμίζω από ευτυχία γιατί έχω ακόμα πλάι μου τους δικούς μου ανθρώπους και στην προσωπική μου ζωή και στην επαγγελματική. Είναι γύρω μου οι φίλοι από το σχολείο, τη γειτονιά, ο Χρήστος, ο Θοδωρής, είμαστε ακόμα όλοι μαζί κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια. Και παράλληλα συγκινούμαι γιατί βλέπω τη Δανάη να μεγαλώνει και να μπουσουλάει τα πρώτα της βήματα στον δύσκολο δρόμο που διάλεξε. Και μαζί βλέπω τους ανθρώπους που αγαπώ να μεγαλώνουν, φοβάμαι να πω «γερνούν». Όλα αυτά τα αισθήματα ανάκατα...»

Και το κεφάλαιο έρωτας, που δεν θες να μιλάς γι' αυτό; Παίζει πρώτο ρόλο στη ζωή σου; Τον θεωρείς ζωοποιό;

«Ο έρωτας έπαιζε και παίζει πάντα πολύ βασικό ρόλο στη ζωή μου. Απλώς δεν εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια, σε άλλα έχει πολλές σκηνές, σε άλλα μόνο γκεστ. Ισως είναι και πολύ ακριβό το κασέ του, οπότε δεν συμφέρει την παραγωγή (δηλαδή, εμένα) να τον έχει στο μόνιμο καστ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved