Τόνυ Δημητρίου: «Έχω ζήσει την καλή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης»
Showbiz

Τόνυ Δημητρίου: «Έχω ζήσει την καλή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης»

Ο Τόνυ Δημητρίου σε συνέντευξή του μίλησε για την «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης αλλά και για τον πατέρα του που είναι καταξιωμένος ηθοποιός στην Κύπρο.

Έχεις προλάβει τη χρυσή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης. Σου λείπει;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω ζήσει την καλή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης και εκεί που είχα ανοίξει τα ανεμελιά εκείνης της περιόδου, με την έννοια ότι τελείωνε η σεζόν και ήξερες ότι και του χρόνου θα έχεις σίγουρα δουλειά. Τώρα, όντας πατέρας δύο παιδιών, μου δημιουργείται αυτόματα ένα επιπλέον άγχος».
Εσύ, ως Κύπριος ηθοποιός στην Ελλάδα, έπρεπε να δουλέψεις πιο σκληρά στην αρχή της καριέρας σου για να αποδείξεις την αξία σου;
«Ναι, γιατί δεν ήξερα κανέναν. Ξεκίνησα από το μηδέν».

Ο πατέρας σου, Κώστας Δημητρίου, είναι από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην Κύπρο. Θα μπορούσες να παραμείνεις και εσύ στην Κύπρο, όπου τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα για σένα.
«Ήθελα να αποδείξω ,πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους άλλους ότι μπορώ και μόνος μου, γιατί αν ερχόμουν μετά το τέλος της σχολής απευθείας στην Κύπρο ίσως να πίστευα πως ότι κατάφερα μέχρι τώρα το κατάφερα επειδή ο πατέρας μου είναι αυτός που είναι».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved