Σπύρος Φωκάς: «Στην Ελλάδα κυνηγοί είναι οι γυναίκες και όχι οι άντρες!»
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: «Στην Ελλάδα κυνηγοί είναι οι γυναίκες και όχι οι άντρες!»

Ο Σπύρος Φωκάς σε συνέντευξή του μίλησε για την τωρινή σύζυγό του και πώς αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί στα 74 του χρόνια.

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τη σύζυγο σας;

«Όχι δεν ήταν κεραυνοβόλος, γιατί αυτοί οι έρωτες διαρκούν λίγο, δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ενθουσιασμός! Με τη σύζυγο μου έτυχε να συναντηθούμε σε μια θεατρική περιοδεία και αναπτύξαμε μια άλλη οικειότητα. Εκεί είδα μια διαφορετική γυναίκα, με μυαλό και τρόπους, και αυτό με γοήτευσε».


Δυσκολευτήκατε να την κατακτήσετε;
«Δεν την κατέκτησα εγώ, στην Ελλάδα κυνηγοί είναι οι γυναίκες και όχι οι άντρες! Αν δεν θέλει η γυναίκα και ο Χριστός να κατέβει δεν ενδίδει!».


Τι σας μάγεψε σ' εκείνη;
«Εκτός του ότι είναι πολύ όμορφη, στην περιπέτεια της υγείας μου με την καρδιά μου πριν από τέσσερα χρόνια μου στάθηκε πολύ. Δεν έφυγε από δίπλα μου! Κοιμόταν σε δυο καρέκλες, δεν γυρνούσε σπίτι της και όταν της έλεγα πως θα πιαστεί εκείνη μου απαντούσε να κοιτάζω τη δουλειά μου και πως θα βγούμε μαζί από το νοσοκομείο! Φυσικά όλο αυτό το εκτιμάς...».


Η διαφορά ηλικίας έπαιξε ρόλο στο να πάρετε την απόφαση να την παντρευτείτε;
«Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά ο Τσάρλιν Τσάπλιν όπως και πολλοί άλλοι παντρεύονταν μέχρι τα 90 τους χρόνια. Εγώ το μόνο που τη ρώτησα ήταν αν ξέρει καλά τι κάνει και μου είπε "ναι", οπότε και παντρευτήκαμε».
Μετανιώσατε που δεν αποκτήσατε ποτέ παιδί;
« Όχι, γιατί ήταν θέμα συνείδησης. Δεν ήθελα να φέρω ένα παιδί σε έναν κόσμο που δεν μου αρέσει, σε έναν κόσμο άδικο. Το ξεκαθάριζα, μάλιστα, σε όλες τις γυναίκες μου από την αρχή».

Η Κωνσταντίνα, η 28χρονη κόρη της συζύγου σας, έχει καλύψει ένα κενό μέσα σας;
«Βέβαια, είναι κόρη μου πια. Δεν της δίνω, όμως, συμβουλές, απλώς της λέω την άποψή μου, γιατί συμβουλές δίνουν μόνο οι ανόητοι!».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved