Σπαλιάρας-Κωνσταντάκη: Ο Στεφάνου και η Αστερόπη αποκαλύπτουν…
Showbiz

Σπαλιάρας-Κωνσταντάκη: Ο Στεφάνου και η Αστερόπη αποκαλύπτουν…

Που συναντά η Μαρία Κωνσταντάκη την τηλεοπτική Αστερόπη και τι κοινά σημεία έχει ο Γιάννης Σπαλιάρας με τον γόη του «Μίλα μου βρώμικα» Νίκο Στεφάνου;

Οι δυο ηθοποιοί μιλούν για τους ήρωες που υποδύονται στην σειρά του Mega, αλλά και για τα κοινά σημεία που βρίσκουν μαζί τους στην πραγματική τους ζωή. «Σε μένα έχει συμβεί αυτό. Τα «θέλω» μου στην προσωπική μου ζωή ξεκαθαρίζουν καθώς μεγαλώνω. Με τα χρόνια ξεκαθάρισα τι δεν θέλω. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Ότι παθαίνεις τελικά στην προσωπική σου ζωή είναι τελικά θέμα επιλογών» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη, ενώ ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Ούτε εγώ μπορώ να πω ότι τα είχα ξεκαθαρίσει όλα από νωρίς. Μεγαλώνοντας μαθαίνουμε τον εαυτό μας, και μέσα από αυτά που ζούμε καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό που θέλουμε».
Θα έκαναν όμως οι δυο ηθοποιοί στην προσωπική τους ζωή τις επιλογές που κάνουν στο σίριαλ οι ήρωες που υποδύονται; «Είναι λίγο κοπρόσκυλο και τεμπελόσκυλο ο Τριαντάφυλλος. Νομίζω ότι αν κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν μου θα διαπιστώσω ότι είχα δυο τρεις Τριαντάφυλλους στη ζωή μου, αλλά τώρα όχι. Επειδή όσο μεγαλώνω μεγαλώνει η νεύρωσή μου, θα μπορούσα να είμαι με έναν τύπο χαλαρό που θα λειτουργούσε ως αντίβαρο, αλλά όχι σαν τον Τριαντάφυλλο» δήλωσε η ηθοποιός ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας τόνισε: «Θα το σκεφτόμουν, και μπορώ να σου πω ότι μου έχει τύχει, να είμαι με μια κοπέλα σαν την Αστερόπη. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν μικρότερος οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν από τον χώρο μου. Τώρα πια δεν θα έμενα σε μια ωραία κοπέλα που σε δυο λεπτά θα με έκανε να βαρεθώ, δεν θα είχε χιούμορ και θα ήταν δήθεν».
Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved