Γκαλένα Βελίκοβα: «Με τον Κωνσταντίνο δεν τσακωνόμαστε ποτέ»
Showbiz

Γκαλένα Βελίκοβα: «Με τον Κωνσταντίνο δεν τσακωνόμαστε ποτέ»

Η Γκαλένα Βελίκοβα είναι 19 χρόνια στην Ελλάδα. Τι την έφερε εδώ;

«Εκείνη την περίοδο οι ballroom και latin χοροί ήταν ένα αντικείμενο σχετικά άγνωστο στην Ελλάδα. Ο πρώτος άνθρωπος που με προσκάλεσε εδώ ήταν ο άντρας μου, διέθετε-κάποιες σχολές και μου ζήτησε να του δώσω τα φώτα μου σε ό,τι αφορούσε τους αγωνιστικούς χορούς» τόνισε στο ΟΚ.

-Όταν συναντήθηκες πρώτη φορά με τον Κωνσταντίνο, φανταζόσουν ότι θα παντρευόσουν αυτόν τον άντρα και θα δημιουργούσατε οικογένεια;
«Όχι. Ήμουν μόλις 20 ετών όταν ήρθα στην Ελλάδα οπότε δεν σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να έχω μία σοβαρή σχέση, πόσω μάλλον να παντρευτώ. Ήμουν συνέχεια με μία βαλίτσα στο χέρι, γιατί ταξίδευα και συμμετείχα σε διεθνείς αγώνες χορού, ενώ παράλληλα φοιτούσα στη Νομική Σχολή. Ήθελα να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο επαγγελματικά, οπότε η δημιουργία οικογένειας δεν ήταν στα άμεσα σχέδια μου. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν αυστηρά επαγγελματική.»
Κωνσταντίνος: «Και παρέμεινε έτσι για πολλά χρόνια. Ο έρωτας ήρθε πολύ αργότερα. Μάλιστα, την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα και διαπιστώνοντας πόσο πίσω ήμασταν, δεν ήθελε να ξαναέρθει γιατί την ίδια περίοδο είχε προσκληθεί από άλλες χώρες που είχαν παράδοση στους αθλητικούς χορούς.»

-Πώς από συνεργάτες γίνατε ζευγάρι;
Κωνσταντίνος: «Γνωρίζοντας την Γκαλένα καλύτερα, συνειδητοποίησα ότι είχα να κάνω με ένα σοβαρό και πειθαρχημένο άτομο με τρομερό ήθος και άρχες. Δεν ήταν δηλαδή η εντυπωσιακή της εμφάνιση το μόνο που πρόσεχε κανείς, γιατί είναι, μία πολύ μορφωμένη κοπέλα, με τρομερές σπουδές. Η Γκαλένα δεν ξέρει τι θα πει «βγαίνω να πιω ένα ποτό με τις φίλες μου». Προτιμάει, ακόμα και τώρα να μείνει σπίτι και να διαβάσει. Προτεραιότητα πάντα είχε η δουλειά της και τώρα βέβαια η οικογένειά μας».
Γκαλένα: «Ήταν καρμικό να είμαστε μαζί. Από την επαγγελματική μας συναναστροφή καταλάβαμε ότι έχουμε πολλά κοινά και ότι ταιριάζουμε. Με τον Κωνσταντίνο αγαπιόμαστε υπερβολικά και θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή που τον συνάντησα στη ζωή μου. Είναι πολύ σημαντικό να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει απόλυτα και να πορευόμαστε μαζί.»

-Τι ερωτεύτηκε ο ένας στον άλλο;
Γκαλένα: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένας πολύ έξυπνος και δραστήριος άνθρωπος, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του που θαυμάζω. Αλλά ο έρωτας δεν λειτουργεί με τη λογική. Αν με έναν άνθρωπο ταιριάζεις δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια τι είναι αυτό που σε ελκύει σε αυτόν.»
Κωνσταντίνος: «Αυτό που με κέρδισε στην Γκαλένα ήταν η συμπεριφορά της και ο χαρακτήρας της. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε τόσα χρόνια μαζί και δεν έχουμε τσακωθεί ούτε μία φορά.»

-Πώς το έχετε καταφέρει;
Γκαλένα: «Είναι αλήθεια ότι με τον Κωνσταντίνο δεν τσακωνόμαστε ποτέ. Προσπαθούμε να μπαίνει ο ένας στη θέση του άλλου, να καταλαβαίνει τις ανάγκες του ώστε να δίνει τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται. Δεν βάζουμε ποτέ τον εγωισμό μας μπροστά. Πολύ συχνά θα κάνουμε ένα βήμα πίσω, όταν διαφωνούμε για κάτι. Έτσι τροφοδοτείται μια υγιής σχέση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved