Άννα Μενενάκου: «Περιμένω τον έρωτα»
Showbiz

Άννα Μενενάκου: «Περιμένω τον έρωτα»

H Άννα Μενενάκου είναι νέα στον χώρο της υποκριτικής. Ζει από τη δουλειά της;

«Τα τελευταία χρόνια ναι. Στην αρχή, όχι. Δούλευα σ' ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι για τρία χρόνια. Διανύουμε, όμως, εποχές επαγγελματικής ανασφάλειας και κάνω ένα επάγγελμα που πάντα ήταν έτσι. Οπότε, κινούμαι με σύνεση και φροντίζω πάντα να έχω back up. Όχι μόνο επειδή μπορεί να μη βρω δουλειά, αλλά γιατί μπορεί να βρω κάτι που δε με αντιπροσωπεύει καθόλου. Δε θέλω ν' αναγκαστώ να κάνω κάτι τέτοιο» τόνισε στο Hello.

-Αυτή την εποχή είσαι...;
«Μόνη και ήρεμη. Περιμένω τον έρωτα...»

-Ερωτεύεσαι εύκολα ή δύσκολα;
« Δύσκολα. Γιατί είμαι απαιτητική. Πρώτα με τον εαυτό μου. Γι' αυτό και δεν είμαι και τόσο χαλαρή σαν άνθρωπος. Ερωτεύομαι δύσκολα, είμαι όμως ανοιχτή στον έρωτα. Είναι κινητήριος δύναμη. Ωστόσο, είναι αδιανόητο για μένα κάθε ένα-δυο μήνες να είσαι ερωτευμένος με άλλον άνθρωπο.»

- Μικρά και μεγάλα πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη;
« Η ίδια η ζωή. Λατρεύω τη ζωή. Το ότι ξυπνάω το πρωί και είμαι καλά, όπως και οι δικοί μου άνθρωποι. Δε μου αρέσει να μιζεριάζω, ούτε να παραπονιέμαι, ακόμα κι όταν περνάω δυσκολίες. Μ' αρέσει να ξυπνάω το πρωί και να περπατάω. Να κολυμπάω στη θάλασσα, ακόμα και το χειμώνα. Και το να τρώω γλυκά με κάνει ευτυχισμένη!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved