Λοτσάρη: «Θεωρώ πρόστυχο δύο άνθρωποι που έχουν κάνει παιδιά και μετά χωρίζουν να λένε πως δεν αγαπιούνται»
Showbiz

Λοτσάρη: «Θεωρώ πρόστυχο δύο άνθρωποι που έχουν κάνει παιδιά και μετά χωρίζουν να λένε πως δεν αγαπιούνται»

Την περίοδο που η Νίνα Λοτσάρη έπαιζε στο σίριαλ Αρχιπέλαγος, ήταν έγκυος στην πρώτη της κόρη. Η γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη είχε γίνει δύο χρόνια νωρίτερα, το 2002.

«Ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Παρότι όλοι μου έλεγαν "Τώρα που είσαι στη σειρά και ο κόσμος σε γνωρίζει, πρέπει να είσαι μόνη σου", εγώ πίστευα ακριβώς το αντίθετο. Θεωρούσα πως εκείνη τη στιγμή είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και έπρεπε να βιώσω τη μητρότητα» τόνισε στο People.


Μετά τη συμμετοχή της στο σίριαλ, συνέχισε τις εμφανίσεις της στη Λυρική Σκηνή, ενώ παράλληλα ετοίμαζε project για διάφορα σόου. Όλα αυτά τα χρόνια, συνεργάζεται στενά με τον πρώην πλέον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη. Ακόμα και σήμερα, που δεν είναι ζευγάρι, ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στη διεύθυνση παραγωγής του σόου που θα παρουσιάσει με τον Παναγιώτη Πετράκη στο Casablanca. «Εκτός από καλοί γονείς, που το οφείλουμε στα παιδιά μας, είμαστε και φοβερό δίδυμο στη δουλειά».


Πριν από ένα μήνα, ο Κωνσταντίνος έχασε το μικρότερο αδελφό του, Χάρη, σε τροχαίο που έγινε στη γενέτειρά τους, τη Λέρο. Σε αυτές τις τραγικές στιγμές της οικογένειας, η Νίνα ήταν εκεί, δίπλα του. «Ήταν μεγάλο πλήγμα. Ο Κωνσταντίνος, όμως, είναι ένας άνθρωπος που πολλές φορές δεν μπορείς να αποκωδικοποιήσεις τα συναισθήματά του. Θέλει να δείχνει πως είναι βράχος και στήριγμα για όλους. Μέσα του, όμως, μπορεί να πεθαίνει. Τον πόνο του τον πνίγει ή τον λέει σε μένα. Ακόμα και τώρα, που δεν είμαστε μαζί, το κάνει αυτό. Αγαπιόμαστε. Η αγάπη δεν θα φύγει και θεωρώ πρόστυχο δύο άνθρωποι που έχουν κάνει παιδιά και μετά χωρίζουν να λένε πως δεν αγαπιούνται. Μπορεί να μην υπάρχουν άλλα πράγματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση την αγάπη δεν μπορείς να την ακυρώσεις. Ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπός μου και ξέρω πως θα είναι ο πρώτος που θα τρέξει αν τον χρειαστώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved