Μπέσσυ Μάλφα: Το απρόοπτο στην σκηνή με την Ταμίλα Κουλίεβα
Showbiz

Μπέσσυ Μάλφα: Το απρόοπτο στην σκηνή με την Ταμίλα Κουλίεβα

H φετινή συνεργασία της Μπέση Μάλφα και της Ταμίλα Κουλίεβα στο θέατρο δεν είναι και η πρώτη.


Ταμίλα: «Πρωτογνωριστήκαμε το 1995, στα γυρίσματα της σειράς του Μανούσου Μανουοάκη «Οι δρόμοι της πόλης» για τον ΑΝΤ1 και οι δυο μας κάναμε τα πρώτα μας βήματα. Το αστείο είναι ότι και εκεί η Μπέσσυ ήταν η ανακρίτρια που προοπαθούσε να εκμαιεύσει την αλήθεια όπως και τώρα στις Φόνισσες. Λίγο αργότερα συναντηθήκαμε στην παράσταση Τρωάδες που είχε σκηνοθετήσει ο Αντώνης Αντύπα κι εκεί αρχίσαμε να δενόμαστε» τόνισε στο ΟΚ.

Μπέσσυ: Τη θυμάμαι σε εκείνη την παράσταση, όπου έπαιζε την Κασσάνδρα —είχε μόλις έρθει από Ρωσία και δεν μιλούσε ακόμα τέλεια ελληνικά και με ρωτάει με αγωνία «Μπέσσυ, όταν λέω ψηλά τη λαμπάδα" ακούγεται βαριά το Λάμδα;». Της έκανα υποδείξεις για να διορθώσει την προφορά της μέχρι που ήρθε η μέρα που θα παίζαμε στην Επίδαυρο. Βγήκε, λοιπόν, είπε σωστά όλες τις ατάκες της και κάποια στιγμή που έπρεπε να πω: «Ω, Παλλάδα Αθηνά'», τόνισα τόσο πολύ το λάμδα, που θα νόμιζε κανείς ότι εγώ ήμουν Ρωσίδα. (Γελάει.) «Μου αρέσει που σου έκανα και τη δασκάλα» της είπα, όταν τελείωσε η παράσταση. Αυτό είναι το αστείο μας που το θυμόμαστε κάθε φορά που συναντιόμαστε και γελάμε. Βέβαια και τώρα στις Φόνισσες συνέβη ένα απρόοπτο στη διάρκεια της παράστασης και μας έπιασαν τα γέλια.»

Ταμίλα: «Έχουμε μία συγκινητική σκηνή όπου αγκαλιαζόμαστε και λέω στην Μπέσσυ: «Συγγνώμη, καλή μου κοπέλα» και εκείνη μου απαντάει: «Συγγγνώμη, καλή μου κομμούνα». Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά όπως ακούμπησε το κεφάλι της στο δικό μου, πιάστηκαν τα μαλλιά της στο τσιμπιδάκι μου. Μόλις το αντιλήφτηκα, πήγα να της τα φτιάξω.

Μπέσσυ: «Και το αποτέλεσμα ήταν να με κάνει σαν την Τίνα Τάρνερ. (Γελάει.) Το πιο αστείο ήταν ότι προσπαθούσε όλο αυτό να το εντάξει στον ρόλο, -και μου έλεγε: «Συγγνώμη, καλή ρου κοπέλα, "σου χάλασα και το μαλλί». Ε, κόντεψα να λιποθυμήσω από τα γέλια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved