Πρωταγωνιστής από το Καλημέρα Ζωή: Βγαίνει το διαζύγιο αλλά αυτός αρνείται να…
Showbiz

Πρωταγωνιστής από το Καλημέρα Ζωή: Βγαίνει το διαζύγιο αλλά αυτός αρνείται να…

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στον γάμο του και έτσι αποφάσισε να χωρίσει με την σύζυγό του. Είναι ένας πολύ γνωστός αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό ηθοποιός, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή.

Μιλάμε για τον Σπύρο Μισθό, ο οποίος υποδυόταν τότε τον αστυνόμο Χάρη Βεργίτση.
Με την σύζυγό του παντρεύτηκαν το 2004 και απέκτησαν δυο παιδιά, την 7χρονη Άννα και τον 5,5 ετών Γιώργο. Το 2007 ο ηθοποιός μαζί με την οικογένειά του μετακόμισαν στα Γιάννενα όπου εκείνος είχε αναλάβει χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Τέσσερα χρόνια αργότερα επέστρεψαν στην Αθήνα αφού η νέα διοίκηση του ΔΗΠΕΘΙ κατήγγειλε την σύμβασή του, χρεώνοντάς του μάλιστα τον τρόπο με τον οποίο εκείνη ανανεώθηκε.
Γυρίζοντας στην Αθήνα άρχισαν να αυξάνονται τα προβλήματα που υπήρχαν ήδη από όταν ο 56χρονος ηθοποιός έμενε με την 36χρονη σύζυγό του στα Γιάννενα. Εκείνος δεν μπόρεσε να κλείσει κάποια δουλειά σε θέατρο ή στην τηλεόραση και εκείνη προσλήφθηκε ως ταμίας σε νυχτερινό κέντρο. Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν και παρότι το διαζύγιό τους βγαίνει, εκείνος αρνείται να φύγει από το σπίτι όπου μένει και η σύζυγός του με τα παιδιά τους. Και οι δυο προσπαθούν τα πράγματα να είναι ήρεμα μεταξύ τους διότι πρώτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά τους και η ψυχική τους γαλήνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved