Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν έχω αυλικούς. Παραμένω με τους φίλους που είχα από το σχολείο»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν έχω αυλικούς. Παραμένω με τους φίλους που είχα από το σχολείο»

Στη δουλειά του Γιώργου Σαμπάνη όπως και σε όλες βέβαια, δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχουν στιγμές και άνθρωποι που τον απογοητεύουν;

«Έχω απογοητευτεί από συνεργάτες μου, γιατί κατάλαβα πως η σχέση μας δεν πέρασε ποτέ στο ανθρώπινο επίπεδο», εξηγεί στο Secret.
Η φιλία για τον Γιώργο είναι κάτι ιερό. «Δεν έχω αυλικούς. Παραμένω με τους φίλους που είχα από το σχολείο. Εχω τρεις-τέσσερις ανθρώπους που ξέρω από την εποχή που δεν ήμουν τραγουδιστής. Και που θα έκανα ό,τι περνάει από το χέρι μου για εκείνους...», δηλώνει.
Αυτό σημαίνει πως όταν είναι ερωτευμένος παραμελεί τη σύντροφό του για τους φίλους του; Οχι, αφού ξέρει να βάζει προτεραιότητες στη ζωή του. Τα ζυγίζει όλα σωστά, με έναν τρόπο που σε κάνει να τον θαυμάζεις για την ισορροπία στη ζωή του και στις σχέσεις του. «Για μένα πρώτα είναι η οικογένεια, μετά η δουλειά, μετά η προσωπική ζωή και μετά η "εξωτερική" ζωή. Βέβαια, είμαι πάντα εκεί όταν με χρειαστούν, αλλά πολλές φορές η ζωή αλλάζει. Όπως και εγώ έχω φίλους με παιδιά και δεν απαιτώ να είναι μαζί μου και να πίνουμε μπίρες», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved