Γιώργος Σαμπάνης: «Πιστεύω πολύ. Δεν είμαι θρησκόληπτος»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: «Πιστεύω πολύ. Δεν είμαι θρησκόληπτος»

Με τα προσωπικά του Γιώργου Σαμπάνη δεν ασχολείται κανείς. Αν και όλοι τον αγαπούν πολύ, η οικογένειά του μένει εκτός. Οι αποφάσεις είναι δικές του.

«Η μητέρα μου δεν μπλέχτηκε ποτέ στα προσωπικά μου. Με τα προσωπικά μου ασχολούμαι μόνο εγώ και κανείς άλλος», τόνισε στο Secret.
Η σχέση του με τον Θεό ξεχωριστή... «Πιστεύω πολύ. Δεν είμαι θρησκόληπτος. Μπορεί να πηγαίνω δύο φορές τον χρόνο στην εκκλησία, αλλά νιώθω κατάνυξη όταν είμαι εκεί. Απλώς δεν είμαι φανατισμένος. Βρίσκω ηρεμία στην ψυχή μου». Ασχολείται με την πολιτική, παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα; «Έχουμε πάρα πολλούς ανθρώπους που υποφέρουν. Έχω ανθρώπους στην οικογένειά μου που είναι άνεργοι. Ξέρεις τι θα ήθελα; Μια πολιτική φιλική προς τον πολίτη και όχι άγρια. Αγαπώ πολύ τον τόπο μου και είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Θα ψήφιζα αυτόν που θα πρότεινε πέντε πράγματα για τον τόπο μου. Δεν τον έχω βρει ακόμα και θα προτιμούσα να είναι κάποιος άγνωστος». Τι τον ενοχλεί πολύ; «Η ειρωνεία χωρίς λόγο. Αυτό είναι βλακεία. Τη βλακεία δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις». Φοβίες έχει; «Φοβάμαι μήπως σταματήσω να γράφω. Αυτή είναι μια φοβία που έχω...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved