Καμπούρη: «Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας»
Showbiz

Καμπούρη: «Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας»

Η μεσημεριανή επίσκεψη της Δέσποινας Καμπούρη έχει γεμίσει χαρά τα παιδιά που έχουν μαζευτεί γύρω της, ενώ ο παιδαγωγός τούς έχει επιτρέψει να αφήσουν για λίγο τα μαθήματά τους.

Η διευθύντρια του motherblog.gr και ο όμιλος DPG πήραν την πρωτοβουλία να στηρίξουν έναν πολύ σημαντικό σκοπό: Τη συλλογή αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την πρωτοβουλία που πήραμε, καθώς είναι σημαντικό να προσφέρεις στα παιδιά. Νομίζω πως το οφείλουμε στον εαυτό μας και το προτείνω σε όλους. Όχι μόνο τις γιορτινές μέρες, αλλά με κάθε ευκαιρία. Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας. Αυτή η καλή ενέργεια επιστρέφει σε μας» τόνισε στο People η Δέσποινα Καμπούρη.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τα Παιδικά Χωριά. «Κάθε φορά που βλέπω αυτό τον παιδικό ενθουσιασμό, με συγκινεί πολύ και με γεμίζει χαρά και ενέργεια το να βρίσκομαι εδώ. Νιώθω πως είμαι σε μια ζεστή οικογένεια» αναφέρει και το βλέμμα της στέκεται για αρκετά λεπτά στα δίδυμα κοριτσάκια που απολαμβάνουν την αγκαλιά της «Μητέρας» Ευαγγελίας. «Θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά, γιατί το κάνουν με ανιδιοτελή αγάπη. Έχω μιλήσει πολλές ώρες μαζί τους, ξέρω τι περνάνε, τις θυσίες που έχουν κάνει και πραγματικά τελούν λειτούργημα. Ορισμένες "Μητέρες" έχουν και βιολογικά παιδιά, που έχουν πλέον μεγαλώσει και είναι δοσμένες σ' αυτόν το σκοπό. Πιστεύω πως μητέρα είναι αυτή που μεγαλώνει το παιδί».
Από τότε που έγινε μητέρα είναι πιο ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά; «Πάντα ήμουν ευαισθητοποιημένη, όμως σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο ο ερχομός της Έλενας. Έχω αποκτήσει μεγαλύτερες ευαισθησίες και νιώθω πως έχω υποχρέωση να συμπεριφέρομαι σαν μαμά απέναντι σε όλα τα παιδάκια που συναντώ γύρω μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved