Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ δεν τα έχω με στέλεχος καναλιού, δεν με προωθεί κανείς, δεν έχω ξάδελφο…»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ δεν τα έχω με στέλεχος καναλιού, δεν με προωθεί κανείς, δεν έχω ξάδελφο…»

Στο Mega ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κλείνει 6 χρόνια και έχει έναν «ρόλο» μοναδικό. Κι αυτό γιατί βρίσκεται στο ίδιο κανάλι και στο ίδιο πρωινό παρ' όλο που αλλάζουν οι παρουσιαστές.

Τον έχει πικράνει που ακόμα δεν του έδωσαν το τιμόνι της πρωινής εκπομπής; «Δεν έχω πικρία από το Mega. Το ευχαριστώ για τις ευκαιρίες που μου έχει δώσει. Ποτέ δεν είχα πει "ή θα με κάνετε παρουσιαστή ή φεύγω". Μπορεί οι συγκυρίες να μην το έφεραν, μπορεί κάποιες αποφάσεις ιθυνόντων να μην το έφεραν... Εγώ δεν τα έχω με στέλεχος καναλιού, δεν με προωθεί κανείς, δεν έχω ξάδελφο... Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν κάποια στελέχη που με πιστεύουν, αλλά δεν παίρνουν αυτά αποφάσεις. Εγώ έχω περάσει δοκιμαστικό για τα πάντα. Κανείς δεν είπε "άντε να δώσουμε στον Ουγγαρέζο εκπομπή"», λέει στο Secret.
Το καλοκαίρι, όταν όλα ήταν στον αέρα σε ό,τι αφορά το «Πρωινό» του Mega, δέχτηκε προτάσεις από τρία κανάλια για τη θέση κεντρικού παρουσιαστή, παρ' όλο που ο ίδιος δεν βγήκε ποτέ να το επιβεβαιώσει. Όμως έμεινε στο Mega: «Ακόμη και να μη με ήθελε το κανάλι, ακόμα και να με μαστίγωναν κάθε μέρα, θα έσκυβα το κεφάλι και θα τηρούσα την υπογραφή μου. Και ας εμένα εκτός δουλειάς. Δεν ήθελα να σπάσω το πρώτο μου συμβόλαιο. Εγώ έτσι λειτουργώ, αυτός είμαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved