Last Christmas i gave you my heart αλλά φέτος…
Showbiz

Last Christmas i gave you my heart αλλά φέτος…

Το 2014 ήταν μια χρονιά γεμάτη.

Οι έρωτες και οι χωρισμοί είχαν την τιμητική τους. Πριν αποχαιρετήσουμε αυτή την χρονιά και υποδεχτούμε την επόμενη ας θυμηθούμε τις σχέσεις... αστραπή! Σχέσεις που ξεκίνησαν και έληξαν μέσα στο 2014.


Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Νίκος Παντίδος υπήρξαν ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα. Βέβαια, όσο καιρό ήταν μαζί, το ζευγάρι ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες του στα social media, απ' όπου και έγινε γνωστή αυτή η σχέση. Μετά τον χωρισμό του ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του και φυσικά οι φωτογραφίες διαγράφηκαν από τα προφίλ τους.


Η Έφη Κυριάκου και ο Γιώργος Μπιθαράς γνωρίστηκαν στην Μύκονο το καλοκαίρι. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν ζευγάρι και ο φωτογραφικός φακός δεν άργησε να τους απαθανατίσει. Όπως αποδείχτηκε, ο χειμώνας δεν τους πήγε καλά, αφού χώρισαν.

Η Μυριέλλα Κουρεντή όταν πήγε στο «Just the two of us» μιλούσε συνεχώς για τον αγαπημένο της. Όπως έλεγε ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό της και την στήριζε. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πριν ξεκινήσει το show και χώρισαν λίγο μετά το τέλος του.


Ο Νίκος Βέρτης δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει οι σχέσεις του να βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει με μια μελαχρινή κοπέλα να κάνουν ποδήλατο. Οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι, αλλά αυτή η σχέση δεν άργησε να φτάσει στο τέλος της. Ο τραγουδιστής δεν μίλησε ποτέ γι' αυτή την σύντομη σχέση του.


Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Χρύσα Παπά το 2014 υπήρξαν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα ζευγάρι. Βέβαια, οι δυο τους ήταν μαζί όταν συμπρωταγωνιστούσαν στα «Μυστικά της Εδέμ». Όμως, όπως και τότε έτσι και τώρα έριξαν σύντομα τίτλους τέλους στην σχέση τους.


Η Μαρία Δελόγκα μετά τον Πάρι Κασιδόκωστα έγινε ζευγάρι με τον μουσικό παραγωγό Agent Greg. Όμως, αυτή η σχέση δεν είχε αίσιο τέλος, αφού τέλειωσε σύντομα.

Ο έρωτας της Μαρίας- Λουίζας Βούρου και του Νίκου Σαϊτη ήταν κεραυνοβόλος. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Αυτό δεν τους βγήκε σε καλό, αφού χώρισαν.


Εμείς να τους ευχηθούμε για το 2015 να βρουν τον έρωτα που ψάχνουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved