Σάκης Ρουβάς: «Υπήρξαν στιγμές που έχασα την προσωπική μου ισορροπία»
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: «Υπήρξαν στιγμές που έχασα την προσωπική μου ισορροπία»

Ο Σάκης Ρουβάς αναζήτησε την αυτοβελτίωση μέσα από τα σεμινάρια του ΝΙΡ (Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός) που παρακολούθησε κατά το παρελθόν.

«Η μεγάλη αλλαγή, καταρχήν, μου συνέβη όταν γνώρισα έναν σπουδαίο πνευματικό, ο οποίος μου άνοιξε έναν νέο τρόπο σκέψης, προσέγγισης και αντιμετώπισης της ζωής. Ήμουν, όμως, έτοιμος. Αυτό ήθελα και έτσι βρήκα αυτόν τον άγιο άνθρωπο. Στη συνέχεια, οι δικές μου προσωπικές ανησυχίες με οδήγησαν στο ΝίΡ. Μπήκα σε μια διαδικασία αυτοβελτίωσης, την οποία δεν σας κρύβω ότι συνεχίζω μέχρι τώρα. Το στοιχείο της αυτοβελτίωσης, όμως, υπήρχε πάντα μέσα μου. Από παιδί είχα ένα drive, μια δύναμη να αλλάξω, να μη μένω στάσιμος και, κυρίως, σ' αυτό που δεν μου άρεσε» τόνισε στο Thema People.

- Τι σε έκανε να πεις «τώρα αλλάζω»;
«Αισθανόμουν ότι υπήρχαν περιπτώσεις όπου έκανα ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Ωστόσο, υπήρχε πάντα, όπως είπα, μια αόρατη δύναμη που δεν με άφηνε να επαναπαυτώ και να ακολουθήσω την εύκολη λύση.»

- Πώς μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος που στη συνείδηση του κόσμου είναι ο σταρ και συνεχώς αποθεώνεται;
«Για μένα αυτή η ένωση με τον κόσμο ήταν λυτρωτική, ήταν αυτό που αποζητούσα. Μια πηγή ενέργειας που βρήκε τον αποδέκτη της. Η επικοινωνία και η σχέση μου με τον κόσμο με καθόρισαν. Απολαμβάνω να κινητοποιούμαι από την ενέργεια που ανταλλάσσουμε, ο κόσμος δυναμώνει το πάθος μου να δρω ως καλλιτέχνης και να εκφράζομαι στη μουσική, στο θέατρο, στον κινηματογράφο.»

- Υπήρξαν στιγμές πού όλο αυτό σου έφερε ψυχική ανισορροπία;
«Ναι, υπήρξαν στιγμές που έχασα την προσωπική μου ισορροπία. Το περιβάλλον και οι συνθήκες που ήταν δραματικά διαφορετικά για μένα με έκαναν να περάσω από δύσκολες φάσεις. Από κει που ήμουν ένας νέος αθλητής που ήξερε να αγωνίζεται και να κοιμάται νωρίς βρέθηκα σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό. Οι αθλητές βοηθάνε ο ένας τον άλλον και έχουν ευγενή άμιλλα μεταξύ τους. Η αλλαγή, λοιπόν, από το προστατευμένο αθλητικό περιβάλλον της Κέρκυρας με την πειθαρχία του πρωταθλητισμού στην Αθήνα με τον κόσμο της δισκογραφίας ήταν τεράστια. Είχα να αντιμετωπίσω πολύ διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις, να μάθω να διαχειρίζομαι τη φήμη μου και να δουλεύω 7 μέρες και νύχτες την εβδομάδα! Όλα αυτά εν μέσω αδηφάγων media που αγνοούσα μέχρι τότε. Όλο αυτό με σόκαρε, με έκανε καχύποπτο απέναντι στους ανθρώπους και αγοραφοβικό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συνέβαινε. Παράλληλα, η επικοινωνία με τον κόσμο με απογείωνε και ο κόσμος ήταν πάντα η απάντηση στο αν έχω κ σωστές επιλογές. Ήταν η δύναμη μου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved