Μέμος Μπεγνής: «Έχει πολύ... φόλα κι εγώ θέλω την ησυχία μου»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Έχει πολύ... φόλα κι εγώ θέλω την ησυχία μου»

Ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς περνάει στην καθημερινότητά του και γιατί αποφεύγει τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ένας άνθρωπος όπως εσύ, που διασκεδάζει τον κόσμο, που ψυχαγωγεί, με ποιον τρόπο καταφέρνει να διασκεδάσει ο ίδιος;

«Δεν διασκεδάζω πολύ. Δεν πάω σε νυχτερινά κέντρα, σε κλαμπ, τα σιχαίνομαι. Διασκεδάζω σπίτι μου. Το επάγγελμα που κάνουμε έχει πολύ κόσμο που συναναστρέφεσαι στο θέατρο, την τηλεόραση, σε κάποια events που πηγαίνουμε... Έχει πολύ... φόλα κι εγώ θέλω την ησυχία μου, το σπίτι μου. Διασκεδάζω με τους φίλους μου να παίζω επιτραπέζια παιχνίδια, χαρτιά, να βλέπουμε ταινίες, αλλά και μόνος μου διασκεδάζω, βλέποντας ταινίες. Μου γεμίζει τις μπαταρίες. Προσπαθώ να μη χάνω την παιδικότητα μου, χωρίς αυτό να είναι παλιμπαιδισμός».


Λες τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς υπεκφυγές και είσαι αγαπητός στον κόσμο.
«Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος είναι αληθινός και ποιος προσποιείται, ακόμα κι αν είναι περίεργη μια άποψη, κατά βάθος το εκτιμούν. Επαναστατώ με τα πράγματα τα οποία δεν μου ταιριάζουν. Δεν μπορώ με τις φόρμες, τα στεγανά, τα ταμπού. Δεν μπορώ να με βάζουν μέσα σε καλούπια. Δεν θα πάω σε ένα party φορώντας μια γραβάτα, θα πάω με το σκισμένο τζιν και τις μπότες μου, δεν θα φορέσω κοστούμι. Κοστούμια έχω 2, τα οποία τα έχω φορέσει 3-4 φορές στη ζωή μου».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved