Γιώργος Νταλάρας: «Τώρα μας φταίνε τα γαρύφαλλα;»
Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: «Τώρα μας φταίνε τα γαρύφαλλα;»

Ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξή του μίλησε για την συνεργασία του με την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά οδός».

Ενώ αναφέρθηκε και στα γαρύφαλλα που πετάνε σε συναδέλφους του.

Η φετινή -ιστορική κατά πολλούς- συνεργασία σας με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία δίνει το μήνυμα «η ισχύς εν τη ενώσει»;
«Η ιδέα μου είχε ως βάση το ότι η αγάπη και η αλήθεια ζουν ακόμα και στις μέρες μας. "Μόνο η αγάπη μένει, όλα τα άλλα είναι καπνός". Έτσι αρχίζει το πρόγραμμα. Τα τραγούδια των τριών μας μπλέκουν το ένα μέσα στο άλλο σ' ένα τετράωρο πρόγραμμα με διφωνίες και προσωπικές ερμηνείες και τους τρεις μας επί σκηνής με πάρα πολλά τραγούδια με ιστορία. Με την εικαστική και σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Σούλη και την καταλυτική παρουσία 15 μουσικών. Γιατί, όμως, ο χώρος που επιλέχθηκε είναι ένα κατά βάση νυχτερινό κέντρο; Αυτό το μακρύ πρόγραμμα, που, όπως αποδείχτηκε, το ήθελε πολύ το κοινό, δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε ένα θέατρο. Από την άλλη μεριά, δεν κάνουμε καθόλου ένα πρόγραμμα νυχτερινού κέντρου, αλλά μιας μουσικής σκηνής. Θυμηθείτε επίσης ότι η «Ιερά Οδός» ξεκίνησε ως μουσική σκηνή πριν από 16 χρόνια, γιατί αυτή ήταν η επιθυμία μου».

Αισθάνεστε άνετα όταν γνωρίζετε πως λίγα τετράγωνα πιο κάτω, τα γαρίφαλα δεν σταμάτησαν να υπάρχουν σε σχήματα που τραγουδούν νεότεροι σας καλλιτέχνες, όπως, για παράδειγμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης ή η Πάολα;
«Εγώ αισθάνομαι πάντα άνετα, γιατί είμαι υπόλογος μόνο για τις δικές μου επιλογές. Τώρα μας φταίνε τα γαρύφαλλα; Υπάρχουν πολλά είδη διασκέδασης, εκτόνωσης, ψυχαγωγίας, πειραματισμού, γνώσης, πριν από μας και μετά από μας. Ο καθένας μας δείχνει με τις επιλογές του σε ποιο είδος έχει στηριχτεί. Τι έχει υποστηρίξει και με τι θα συνεχίσει να πορεύεται».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved