Μιμή Ντενίση: «Θέλω δίπλα μου έναν άνθρωπο έξυπνο, δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει»
Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Θέλω δίπλα μου έναν άνθρωπο έξυπνο, δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει»

Η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της μίλησε για τον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη ενώ εξομολογήθηκε αν είναι ο άντρας της ζωής της.

Τι νιώθεις για τον Γιάννη Φερτή που τον είδες, σε εκδήλωση, με τον οποίο παντρεύτηκες και πέρασες πολλά χρόνια από τη ζωή σου;
«Έχω πάντα πολύ ωραία συναισθήματα για τον Γιάννη. Όταν είσαι 20 χρόνων, ο γάμος είναι πολύ διαφορετικός, εξάλλου εμείς δεν ήμασταν δυο άνθρωποι που χώρισαν και έγιναν εχθροί. Ούτε γίναμε ρεζίλι. Μείναμε δέκα χρόνια μαζί, ήταν μεγάλη η διαφορά ηλικίας μας, βέβαια, αλλά ήμουν και πολύ μικρή για να υπάρχει η ωριμότητα να σκεφτώ το "για πάντα"».


Σκέφτεσαι ότι μπορεί η καριέρα κάποια στιγμή να τελειώσει και εσύ να είσαι ακόμα μόνη σου;
Είσαι ο άντρας της ζωής σου;
«Όχι δεν είμαι... Δε πιστεύω καταρχήν ότι η δική μου καριέρα έχει τέλος επειδή γράφω και σκηνοθετώ. Η ανάγκη του συντρόφου υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους και ίσως οι γυναίκες να την έχουμε περισσότερο. Ένα καλό -μέσα στα πολλά κακά- που έχει η διασημότητα είναι πως είμαι η κ. Ντενίση, δεν έχω πρόβλημα να πάω μόνη μου στην εκάστοτε εκδήλωση. Δεν θα κάνω το συμβατικό που θα κάνει μια γυναίκα. Ναι, θα ήθελα έναν σύντροφο, που να συμμετέχει, να χαίρεται με τη χαρά μου, να μοιράζεται τους προβληματισμούς μου... Αλλά θέλω έναν άνθρωπο έξυπνο, που να έχει επίπεδο και φαίνεται στο χαρακτήρα του, δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει και ποια είναι τα οικονομικά του! Μπορεί να είναι ανώνυμος, δεν με νοιάζει, θέλω να είναι ουσιαστικός άνθρωπος και σύντροφος».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved