Φίλιππος Νικολάου: «Εγώ μείωσα τις απαιτήσεις μου και έβαλα κάποια πράγματα στο περιθώριο»
Showbiz

Φίλιππος Νικολάου: «Εγώ μείωσα τις απαιτήσεις μου και έβαλα κάποια πράγματα στο περιθώριο»

Ο Φίλιππος Νικολάου και οι συνάδελφοί του τα προηγούμενα χρόνια είχανε καλά μεροκάματα. Κάποιοι μιλούσαν και για τερατώδη ποσά.

«Θα έλεγα ότι ήταν καλά τα μεροκάματα σε σχέση με τα σημερινά αλλά ήταν σίγουρα και άλλες εποχές με άλλα δεδομένα γιατί μην ξεχνάς ότι δούλευα πολλές μέρες και ήταν εντελώς διαφορετικά τα προνόμια. Έκανα μια καλή διαχείριση και προστάτεψα κάποια θέματα μου. Έβγαλα αυτά που με αντιπροσωπεύουν χωρίς να εκτίθεμαι ή να έχω πρόβλημα επιβίωσης. Τερατώδη μεροκάματα δεν υπήρχαν. Βέβαια σε σχέση με τα σημερινά μεροκάματα και δεδομένα του συγκεκριμένου χώρου ναι εκείνα φαινόντουσαν τερατώδη!» τόνισε στο Χάι.
-Οικονομική κρίση. Πώς την βιώνετε εσείς μέσα από όλο που περνάμε σαν χώρα;
«Εγώ μείωσα τις απαιτήσεις μου και έβαλα κάποια πράγματα στο περιθώριο. Ότι χρειάζομαι απαραίτητα σαν άνθρωπος με μια σωστή συχνότητα. Ήδη κάνουν τα μαγαζιά οικονομία, οπότε και εμείς αναγκαστικά κάνουμε. Ένας άνθρωπος περνάει καλά και με ένα σουβλάκι αρκεί να έχεις πάντα καλή και ζωντανή παρέα. Ζωντανοί άνθρωποι είμαστε και οι ζωντανοί άνθρωποι μας κάνουν ευτυχισμένους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved