Μορφούλα Ντώνα: «Δεν πίστευα ότι θα κερδίσω»
Showbiz

Μορφούλα Ντώνα: «Δεν πίστευα ότι θα κερδίσω»

H Μορφούλα Ντώνα έχει βγει 7η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, αλλά η χαρά της στον τελικό του «Dancing with the stars» έδειχνε ότι ήταν πιο χαρούμενη.

«Τη χαρά που δεν ένιωσα στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ -γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει το επίτευγμά μου λόγω άγχους αλλά και λόγω του τραυματισμού που είχα τότε- την ένιωσα μέσα από το «Dancing» κι έτσι έκλεισε ένα κενό μέσα μου, ακόμα και αυτό της μη αναγνώρισης από το ευρύ κοινό. Αυτή η νίκη ήρθε να μου δώσει τη χαρά και για την επιτυχία μου τότε, στους Ολυμπιακούς Αγώνες» απαντά στο Πρώτο Θέμα
- Τι εννοείς όταν λες ότι δεν αναγνωρίστηκε η νίκη σου;
«Το άθλημά μας δεν είναι ευρέως γνωστό. Οταν γυρίσαμε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας βράβευσαν μεν το κράτος, ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος, αλλά δεν ήμασταν γνωστοί στο κοινό. Αυτή τη στιγμή το «Dancing» με έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από αυτό κέρδισα την αναγνώριση. Είναι πολύ ειρωνικό αλλά αυτή είναι η δύναμη της τηλεόρασης.»
- Όταν ανακοινώθηκε ότι είσαι η νικήτρια γιατί ξαφνιάστηκες;
«Δεν το περίμενα γιατί η Ειρήνη (Παπαδοπούλου) είναι αναγνωρίσιμη και έχει μεγαλύτερο φαν κλαμπ, ενώ εμένα με έμαθαν τώρα. Επειδή ο τελικός εξαρτάται μόνο από τις ψήφους του κοινού, πίστευα ότι δεν είχα πολλές πιθανότητες να κερδίσω. Δεν σου κρύβω ότι όσο περνούσαν οι μέρες αυτό με κατέβαλλε όλο και περισσότερο, είχα όμως αποφασίσει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ένιωθα ούτως ή άλλως νικήτρια έχοντας φτάσει στον τελικό, αλλά δεν πίστευα ότι θα κερδίσω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved