Ρένια Λουιζίδου: «Εν γνώσει μου καταπιεστική δεν είμαι»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Εν γνώσει μου καταπιεστική δεν είμαι»

Στη μικρή οθόνη κρατά τον ρόλο της Χαρούλας Χαμπέα, μιας γυναίκας που έχει γίνει ήδη γιαγιά. Νιώθει κοντά στη Χαμπέα η Ρένια Λουιζίδου; Είναι καταπιεστική με τον γιο της;


«Αν κάποιος είναι καταπιεστικός γονιός δεν μπορεί να το καταλαβαίνει και να συνεχίζει να είναι. Επομένως πιστεύω ότι δεν το καταλαβαίνει. Έτσι, αυτό μπορεί να το απαντήσει ο γιος μου, πράγμα που δεν το ρισκάρω καθώς βρίσκεται στην εφηβεία και μπορεί άνετα να με «δώσει». Θέλω να πω ότι εν γνώσει μου καταπιεστική δεν είμαι. Τώρα ελπίζω να μην είμαι εν αγνοία μου. Δεν το ενστερνίζομαι ως άποψη. Θέλω να με υπακούσει όχι επειδή του επιβάλλεται, αλλά με συνείδηση του γιατί το κάνει. Και αυτό προσπαθώ να κάνω. Δεν έχω ιδέα τι πετυχαίνω. Ο,τι κι αν κάνεις είναι λάθος ή έστω δεν είναι αρκετό» τόνισε στο TV Έθνος.
-Με τη Μίρκα Παπακωνταντίνου, τη συμπεθέρα, είστε στην πραγματικότητα φίλες...
«Με τη Μίρκα γνωριζόμαστε από την πρώτη μου δουλειά. Εκεί γνωριστήκαμε και ταιριάξαμε, παρά το γεγονός ότι εγώ ήμουν στραβάδι και η Μίρκα πρωταγωνίστρια. Ταιριάξανε οι τρέλες μας, το χιούμορ μας, δεν ξέρω! Ηταν και μια φτερούγα προστασίας για μένα η Μίρκα τα πρώτα χρόνια. Με καθοδήγησε, μου συμπαραστάθηκε. Είναι τεράστια χαρά να παίζω μαζί της στην τηλεόραση. Για τα χρόνια και το βάθος της φιλίας μας, αναλογικά δεν έχουμε δουλέψει πολύ μαζί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved