Νίκος Αναδιώτης: «Έχω γίνει χειρότερος κι από χαζομπαμπάς»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Έχω γίνει χειρότερος κι από χαζομπαμπάς»

Ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξή του μίλησε για τον γιο του και πόσο άλλαξε ο ερχομός του την καθημερινότητά του.

Είναι εύκολο να είσαι πατέρας και οικογενειάρχης σε τόσο μικρή ηλικία, Νίκο;

«Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο. Νομίζω εξαρτάται από το πόσο πολύ το θες. Εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια από μικρός. Το είχα στο μυαλό μου και υπήρξα τυχερός που βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνω μαζί του οικογένεια. Φυσικά υπάρχουν πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις...Τα προβλήματα είναι τα ίδια στους ανθρώπους, απλά αλλάζουν ονόματα. Εγώ έμαθα να απολαμβάνω τις δυσκολίες και τα προβλήματά μου. Έτυχε να γίνω σε μικρή ηλικία πατέρας και παραδέχομαι ότι απολαμβάνω την αβεβαιότητά μου. Έχω ανασφάλειες σχετικά με το παιδί και με το πόσο καλός είμαι, αλλά στέκομαι μόνο στα καλά».

Τι σε δυσκόλεψε πιο πολύ με τον ερχομό του παιδιού σου;
«Νομίζω ότι εξαφανίστηκε πια από τη ζωή μας η πολυτέλεια του ύπνου. Κάποιες φορές, επειδή ήμουν απίστευτα κουρασμένος, δεν μπορούσα να σηκωθώ και να φροντίσω το μωρό. Ευτυχώς είναι πάντα φρουρός η Βασιλική δίπλα του. Δεν το έκανα από αμέλεια ή βαρεμάρα, αλλά όντως κατέρρεα και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν πάνω απ' τις δυνάμεις μου! Αν η λύση, όμως, ήταν μονόδρομος και δεν είχα άλλη επιλογή, θα τα έκανα εγώ».

Δηλαδή δεν έχεις ταΐσει ή δεν έχεις αλλάξει ποτέ το παιδί;
«Όχι, κάθε άλλο! Τον ταΐζω, παίζω μαζί του, τον αλλάζω και όλα αυτά τα κάνω πολύ ευχάριστα, σε πληροφορώ, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχω γίνει χειρότερος κι από χαζομπαμπάς! Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία»

Σε ποιον μοιάζει;
«Έχει πάρει κοινά στοιχεία και από τους δυο μας. Στον χαρακτήρα, μακάρι να μοιάζει στη μητέρα του...».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved