Δέσποινα Καμπούρη: Τι την οδήγησε να πάρει την κόρη της και να εγκαταλείψει το σπίτι της;
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: Τι την οδήγησε να πάρει την κόρη της και να εγκαταλείψει το σπίτι της;

H Δέσποινα Καμπούρη εξομολογήθηκε την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, και τι ήταν αυτό που την οδήγησε να πάρει την κόρη της και να εγκαταλείψει το σπίτι τους.

«Η ανάγκη για απομόνωση και ανασυγκρότηση. Και η επιθυμία μου να μην φθαρεί η σχέση μας με τον Βαγγέλη. Ένιωθα δηλαδή ότι αν έμενα κι άλλο εκεί θα χαλούσε αυτό που ζούσαμε, γι' αυτό και θέλησα να κάνω ένα pause» τόνισε στο ΟΚ.
-Πόσο διάστημα έμεινες μακριά του;
«Έξι μήνες. Όμως η σχέση μου με τον Βαγγέλη ξεκίνησε από έναν μεγάλο, αυθεντικό έρωτα. Δεν ήμασταν μαζί απλώς για να είμαστε ή επειδή θέλαμε να περνάμε τον καιρό μας. Αγαπηθήκαμε παράφορα και πιστεύω πως όταν μία σχέση ξεκινάει από πραγματικό έρωτα, είναι δύσκολο να διαλυθεί. Όταν τα σκέφτηκα όλα αυτά, πάτησα ξανά το πλήκτρο του pause και έκανα restart.»
-Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σου δεν θα ήθελες να πάρει η κόρη σας;
«Η Έλενα είναι πολύ επίμονη. Αν βάλει κάτι στο μυαλό της, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει αν δεν το φέρει σε πέρας, κι αυτό είναι ένα στοιχείο που με διακρίνει κι εμένα και μου αρέσει που το έχει πάρει. Δεν θα ήθελα να είναι τόσο ενοχική όσο εγώ. Είμαι από τους ανθρώπους που μπορεί να κάνουν κάτι που θέλουν, αφού προηγουμένως το έχουν ζυγίσει αρκετά, αλλά να βασανίζομαι με τη σκέψη ότι αυτή μου η ενεργεία μπορεί άθελα μου να στενοχώρησε κάποιους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved