Λίλα Μπακλέση: «Δεν πιστεύω ότι η προσωπική μου ζωή ενδιαφέρει κανέναν»
Showbiz

Λίλα Μπακλέση: «Δεν πιστεύω ότι η προσωπική μου ζωή ενδιαφέρει κανέναν»

Με την αναγνωρισιμότητα που της χάρισε το «Ταμάμ» η Λίλα Μπακλέση σίγουρα έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Ωστόσο πώς την διαχειρίζεται η ηθοποιός την επιτυχία της αυτή; Διατηρεί... τυπικές σχέσεις;

«Ισως, επειδή δουλεύω πολύ, δεν προλαβαίνω να συνειδητοποιήσω αυτό που γίνεται. Το έχω ξαναπεί ότι πιστεύω ότι όλα αυτά είναι παροδικά. Σήμερα υπάρχεις στην τηλεόραση, σε βλέπουν, σε αναγνωρίζουν. Σε δύο χρόνια δεν θα θυμούνται ότι θα υπάρχω αν δεν κάνω κάτι στην τηλεόραση. Πιστεύω πως και όταν επιστρέψω στην παλιά μου ζωή, θα είμαι πάλι μια χαρά», λέει η Λίλα Μπακλέση. Προτού εμφανιστεί στο «Ταμάμ» -η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά- η Λίλα είχε επιφυλάξεις για το μέσο της τηλεόρασης: «Εκείνο που με φόβιζε ήταν η μεγάλη προβολή. Μπαίνει σε πολλά σπίτια η τηλεόραση. Δηλαδή πολύς κόσμος που σε βλέπει, πιστεύει ότι σε ξέρει κιόλας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Πώς αντιδρά όταν διαβάζει δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή; «Ειλικρινά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά τα δημοσιεύματα. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Δεν πιστεύω ότι η προσωπική μου ζωή ενδιαφέρει κανέναν», λέει. Θα μιλούσε ποτέ ανοιχτά για την προσωπική της ζωή; «Οτι έχω έναν αδερφό και να πω κάποια πράγματα για τους γονείς μου, μέχρι εκεί, εντάξει. Αλλά να πω παραπάνω πράγματα, ειλικρινά το λέω, δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρουν κανέναν», απαντά η Λίλα Μπακλέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved