Μίνα Αδαμάκη: «Ο ρόλος μου είναι αστείος αλλά όχι γελοίος»
Showbiz

Μίνα Αδαμάκη: «Ο ρόλος μου είναι αστείος αλλά όχι γελοίος»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αγγίζει μερικές από αυτές τις παραμέτρους στην «Εθνική Ελλάδος». Πώς φάνηκε η συνεργασία στην Μίνα Αδαμάκη; Είναι μια σειρά διαφορετική σε σχέση με αυτά που ξέραμε.

«Για μένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και όταν το πρωτοδιάβασα το σενάριο αισθάνθηκα ότι ήθελα να του πω μπράβο! Για μένα ήταν σημαντικό ότι ο Καπουτζίδης τόλμησε αυτή τη μετάβαση από το "Παρά πέντε" και από την τρελή κωμωδία σε μια σειρά που αφορά καθημερινά κοινωνικά προβλήματα. Ξέρει πολύ καλά το είδος αλλά επένδυσε και τόλμησε σε κάτι διαφορετικό για να πάει στο πρόβλημα και όχι στην τρελή κωμωδία η οποία είναι πάνω από τα προβλήματα» τόνισε στο Βήμα.
-Σας δίνει χαρά αυτό που κάνετε;
«Ναι, παρ' όλο που είχα μεγάλη αγωνία. Δέχτηκα αμέσως γιατί είναι διαφορετικό και μου αρέσει να τσαλακώνομαι. Είχα αγωνία για το αν ο κόσμος θα το προσλάβει όπως το προσλάβαμε εμείς και όχι ως κάτι απωθητικό. Ο ρόλος μου είναι αστείος αλλά όχι γελοίος, δεν πρέπει να απωθεί. Γι' αυτό με επέλεξε ο Γιώργος, γιατί πίστευε ότι αυτόν τον χαρακτήρα θα μπορούσα να τον κάνω συμπαθή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved