Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου: «Συνήθως, αν τελειώσει κάτι, για μένα έχει τελειώσει»
Showbiz

Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου: «Συνήθως, αν τελειώσει κάτι, για μένα έχει τελειώσει»

Για την προσωπική της ζωή, πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις για εκείνη αλλά και για τον τελευταίο της σύντροφο, Μάκη Σούλη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου.


Οι σχέσεις σου ήταν σημαντικές για σένα ή μπορείς να ζήσεις και χωρίς κάποιον άντρα στο πλευρό σου; «Ναι, μπορώ. Όσο μου αρέσει να είμαι με κάποιον, άλλο τόσο μου αρέσει να είμαι και μόνη μου. Ακόμη κι όταν είμαι σε σχέση, θέλω να έχω το χώρο μου να μπορώ να απομονωθώ. Εξάλλου, ζω μόνη μου από τα 18 και έχω συνηθίσει»


Με τον τελευταίο σου σύντροφο (σ.σ. τον μουσικό παραγωγό Μάκη Σούλη) ζούσατε σαν παντρεμένοι. «Ναι, στην Κινέττα. Περάσαμε τρία πολύ όμορφα χρόνια, ταιριάζαμε και καλλιτεχνικά, καθώς εγώ είχα το χορό μου κι εκείνος τη μουσική του»


Στις σχέσεις που τελειώνουν δίνεις δευτέρες ευκαιρίες; «Συνήθως, αν τελειώσει κάτι, για μένα έχει τελειώσει. Αν με πιάσουν σκέψεις να ξαναδοκιμάσω, τελικά δε μου κρατάει πολύ. Άρα, εάν έχω νιώσει από την αρχή ότι ήρθε το τέλος, εκεί παραμένω. Βέβαια, στη ζωή μου έχω μάθει το «ποτέ μη λες ποτέ».


Με τους πρώην συντρόφους σου, διατηρείς φιλικές σχέσεις; «Με όλους. Έχεις περάσει καλά, έχεις αγαπήσει έναν άνθρωπο, για ποιο λό¬γο να μη μιλάς μαζί του;», λέει η ίδια στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved