Πασχάλης για «στιγμιαίο λάθος»: «Το έχω κλεισμένο σε ένα ντουλάπι, δεν θέλω να το ανοίγω πια»
Showbiz

Πασχάλης για «στιγμιαίο λάθος»: «Το έχω κλεισμένο σε ένα ντουλάπι, δεν θέλω να το ανοίγω πια»

Τον Πασχάλη φιλοξενεί ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO αυτό το Σάββατο και μεταξύ άλλων μιλά για το στιγμιαίο λάθος, τις θαυμάστριες και τα εξώφυλλα.

Ο τραγουδιστής λέει για τις θαυμάστριές του: «Οι εκδηλώσεις θαυμασμού των κοριτσιών ήταν πολλές και αρκετές φορές τολμηρές. Κάποιες στιγμές άνοιγαν το πουκάμισό τους και μας έλεγαν «υπόγραψε». Προσπάθησαν να μας τραβήξουν και να πάρουν μαλλιά, να μας φιλήσουν. Αν δεν είχες το μυαλό σου στη θέση του θα το έχανες με αυτές τις εκδηλώσεις θαυμασμού».

Για το «στιγμιαίο λάθος» δήλωσε: "Οπωσδήποτε το έχω κλεισμένο σε ένα ντουλάπι, δεν θέλω να το ανοίγω πια, δεν είναι ευχάριστο να το ανοίγω. Κάποια πράγματα, μας τα φέρνει η μοίρα και δεν είναι όλα ευχάριστα. Όταν σε στεναχωρούν κλείδωσέ τα και μη γυρνάς να τα κοιτάξεις. Έκλεισε, πάμε μπροστά".

Για τα εξώφυλλα τόνισε: "Έχω πάρα πολλά ενθύμια σπίτι μου. Μετά τη Βουγιουκλάκη ήμουν δεύτερος σε αριθμό εξωφύλλων. Τώρα στην εποχή μας είναι η Μενεγάκη. Έχω πάρα πολλά γράμματα που τα κρατάω σε κιβώτια".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved