Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Στυλιανοπούλου: «Για έξι μήνες ήμουν ακίνητη»
Showbiz

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Στυλιανοπούλου: «Για έξι μήνες ήμουν ακίνητη»

Τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου υποδέχεται αυτό το Σάββατο στον καναπέ της αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Join Us!


H ηθοποιός μεταξύ άλλων μιλά για το πρόβλημα υγείας της: «Έχω ανάγκη κάποιον να με βοηθάει. Δεν θέλω να το κρύβω αλλά μετά από μια μεγάλη στεναχώρια έπαθα ένα σοκ στα πόδια. Δηλαδή, δεν με κρατάνε πολύ. Για έξι μήνες ήμουν ακίνητη. Αλλά τώρα πάω πάρα πολύ καλά χάρη στην αγάπη του κόσμου. Τώρα πάνω στη σκηνή πετάω, νομίζω ότι είμαι 20 χρονών».
Όσο τη μοναξιά δηλώνει : «Αυτό τον καιρό νιώθω πολύ μόνη παρότι έχω αδέλφια, ανίψια, φίλους συγγενείς. Το καταλαβαίνω όταν κλείνει η πόρτα και θέλω να αναφέρω κάτι. Προχθές άκουσα τον κύριο Κακλαμάνη που τον ρώτησαν αν του λείπει η οικογένεια και είπε πως όταν ήταν νέος δεν το σκέφτηκε αλλά τώρα είναι αργά. Αλλά η μοναξιά είναι σκληρή και πρέπει να την αντιμετωπίσεις. Πρέπει να έχεις φιλοσοφήσει ότι δεν θα είσαι πάντα με παρέα».
Για τον ανταγωνισμό Παπαμιχαήλ- Βουγιουκλάκη: «Έβλεπα ότι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο λεβέντης Πειραιώτης που χόρευε ζεμπεκιά και έτριζαν τα πλακάκια, δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι το όνομά του ποτέ δεν μπήκε πάνω από της Αλίκης. Το είχα καταλάβει αυτό αλλά ποτέ δεν το είπα.».
Όσο για το γάμο της τόνισε: «Έκανα ένα γάμο με τον τραγουδιστή Πέτρο Μήλα, περάσαμε πολύ ωραία και ήμασταν χρόνια ερωτευμένοι αλλά τώρα είμαστε φιλαράκια. Χωρίσαμε λόγω τον συνθηκών και μετά ο καθένας βρήκε το δρόμο του. Λαχταρούσα ένα παιδί αλλά δεν έτυχε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved