Κατερίνα Κούκα: «Είχα υποχρεώσει τον γιο μου από τα 13 του να κυκλοφορεί με προφυλακτικό στην τσέπη»
Showbiz

Κατερίνα Κούκα: «Είχα υποχρεώσει τον γιο μου από τα 13 του να κυκλοφορεί με προφυλακτικό στην τσέπη»

Η Κατερίνα Κούκα έδωσε κοινή συνέντευξή με τον γιο της και μίλησα για τη σχέση τους ενώ η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι την έχει φλερτάρει φίλος του γιου της.

Κατερίνα, ένιωσες αμήχανα, όταν έπρεπε να μιλήσεις στον γιο σου για το σεξ και την αντισύλληψη;
«Τι μου θυμίζεις τώρα. Έπιανα τους μουσικούς και τους έλεγα: "Πρέπει να μιλήσω στον γιο μου για την προφύλαξη. Τι να του πω, βρε παιδιά;" Σε αυτό το κομμάτι θεωρώ ότι ήμουν υπερβολική. Γιατί από τα 13 του, τον είχα υποχρεώσει να κυκλοφορεί με το προφυλακτικό ατό τσεπάκι».

Κατερίνα, σε έχει φλερτάρει ποτέ άντρας που ήταν στην ηλικία του γιου σου;
«Ναι, μου έχει συμβεί και μάλιστα αρκετά συχνά. Δεν μου αρέσουν οι μικρότεροι άντρες. Μία φορά μόνο έτυχε να κάνω σχέση με έναν νεότερό ρου κι εκεί την πάτησα. Όταν τον ερωτεύτηκα, δεν φανταζόμουν ούτε κατά διάνοια ότι είμαι μεγαλύτερη του».

Γιώργο, κληρονόμησες την αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι;
«Αγαπούσα πολύ τη μουσική, αλλά δεν είχα την κατάλληλη φωνή. Οπότε τραγουδώ μόνο σκι μπάνιο μου, όπως κάνουμε όλοι μας. Παρ' όλα αυτά, η δουλειά μου σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο με το τραγούδι, γιατί έχω το μουσικό μεζεδοπωλείο "Ραντεβού" στη Χαλκίδα. Από τη μητέρα μου κληρονόμησα την κοινωνικότητα της και το ότι είμαι, όπως και εκείνη, "έξω καρδιά" άνθρωποι».


Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved