Ποιος τραγουδιστής είπε: «Θα μπορούσα να ερωτευτώ την Γερμανού! Είναι πληθωρική»
Showbiz

Ποιος τραγουδιστής είπε: «Θα μπορούσα να ερωτευτώ την Γερμανού! Είναι πληθωρική»

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του μίλησε για την Ναταλία Γερμανού και την συνεργασία τους.

Ο λόγος για τον ανερχόμενο τραγουδιστή, Αλέξανδρο Μίρτο που η στιχουργός υπογράφει το πρώτο του τραγούδι.
Τους στίχους του «Ποιος;» υπογράφει η Ναταλία Γερμανού. Πώς προέκυψε η συνεργασία;
«Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής παιδικής μου φίλης πριν από ενάμιση χρόνο κι έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα. Εννοείται ότι και νωρίτερα ήμουν θαυμαστής των τραγουδιών της. Η Ναταλία είναι πολύ ανοιχτός και cool άνθρωπος. Συζητώντας μαζί της, μου πρότεινε να μου δώσει στίχους για το single που ετοίμαζα. Καταλήξαμε στο να κυκλοφορήσει πρώτα το "Ποιος;" και στη συνέχεια τα υπόλοιπα τραγούδια. Τη μουσική έγραψε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας».
Τι θαυμάζεις περισσότερο σε εκείνη;
«Περισσότερο; Όλα μπορεί να τα θαυμάσει κάποιος "πολύ" στη Ναταλία. Τι να ξεχωρίσω λοιπόν; Την εξυπνάδα της; Το απίστευτο χιούμορ της; Ότι είναι ετοιμόλογη; Τις αναλύσεις που κάνει σε διάφορα θέματα ή πως είναι πανταχού παρούσα; Είναι ένα ξεχωριστό άτομο, απ' όλες τις απόψεις».
Είναι όντως σέξι για έναν άντρα της ηλικίας σου;
«Πολύ! Κι όχι μόνο για τη δική μου ηλικία, αλλά για όλες! Ποιος μπορεί να της αντισταθεί; Έχει αυτό το «κάτι» που το εκπέμπει - είτε είναι ντυμένη για έξοδο, είτε είναι άβαφη στο σπίτι της φορώντας φόρμες. Είναι πληθωρική γυναίκα! Θα μπορούσα να την ερωτευτώ...»

Έχεις υπάρξει ποτέ ερωτευμένος με μεγαλύτερή σου;
«Ήμουν σε σχέση με γυναίκα 5 χρόνια μεγαλύτερη αλλά αυτό δεν το θεωρώ διαφορά ηλικίας. Με περισσότερα χρόνια δεν μου έχει συμβεί. Δεν προέκυψε».


Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved