Κώστας Πρέκας: «Είμαι αυτό που λέμε "χορτάτος" από σεξουαλικής πλευράς»
Showbiz

Κώστας Πρέκας: «Είμαι αυτό που λέμε "χορτάτος" από σεξουαλικής πλευράς»

Στην ερώτηση γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, ο Κώστας Πρέκας είναι αποκαλυπτικός:

«Δεν βρέθηκε η γυναίκα που θα με έκανε να την παντρευτώ, αν και μία φορά στη ζωή μου πίστεψα ότι την είχα βρει. Δυστυχώς, μου έδειξε μια πλευρά του χαρακτήρα της που δεν μου άρεσε καθόλου. Για την ακρίβεια, χωρίσαμε για ένα άψυχο πράγμα, του τύπου "αυτό είναι δικό μου και όχι δικό σου"» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.
Εκείνο που τον πονάει πολύ είναι το γεγονός ότι δεν απέκτησε παιδιά: «Εγώ είμαι το τελευταίο από τα δεκατρία παιδιά της οικογένειας. Θα ήθελα να είχα δώδεκα απογόνους και μια φάρμα με άλογα να παίζουν».
Λέγεται πως την εποχή που μεσουρανούσε στον κινηματογράφο είχε ξελογιάσει έναν μακρύ κατάλογο διάσημων και μη γυναικών. «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσω για τέτοια θέματα, ούτε θα πω ότι αποδέχομαι τον τίτλο του "γυναικοκατακτητή". Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που λέμε "χορτάτος" από σεξουαλικής πλευράς. Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι με φθονούν τόσο πολύ; Όσο για τις γνωστές γυναίκες που εννοείτε ότι είχα δεσμό, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι όπως έβγαιναν προς τα έξω. Ίσως κάποιες από αυτές να με ποθούσαν ερωτικά, αλλά αν δεν το ήθελα κι εγώ, δεν γινόταν τίποτα. Για να καταλάβετε, κάποτε μια πολύ μεγάλη σταρ, με την οποία συναντηθήκαμε σε γνωστή ταβέρνα της Θεσσαλονίκης, ήρθε κατά πάνω και μου είπε: "Τώρα!". Εγώ της απάντησα "όχι, όποτε θέλω εγώ". Επίσης θα ήθελα να ξεδιαλύνω τον μύθο που λέει ότι ήμουν ζευγάρι με τη Χρονοπούλου. Με τη Μαιρούλα, με την οποία παίξαμε στη σπουδαία ταινία "Η ζούγκλα των πόλεων", δεν ήμασταν ζευγάρι, αλλά φιλαράκια. Εχω μάθει ότι δεν είναι πολύ καλά στην υγειά της, της στέλνω τα φιλιά μου».
Ο Κώστας Πρέκας πιστεύει πως το σεξ είναι το πιο σημαντικό πράγμα για την ψυχική ισορροπία του ανθρώπου. «Δεν το κρύβω, είμαι πολύ ικανοποιημένος από σεξουαλικής πλευράς. Επίσης πιστεύω ότι πολλοί από τους πολιτικούς μας δεν τα πάνε καλά με το σεξ! Και δεν εννοώ πως δεν κοιμούνται με γυναίκες, αλλά ότι δεν μπορούν να τις ικανοποιήσουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved