Βίκυ Καγιά: Ο άνθρωπος της ζωής της, η αγωνία για τα κιλά και οι δυσκολίες τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης

Βίκυ Καγιά: Ο άνθρωπος της ζωής της, η αγωνία για τα κιλά και οι δυσκολίες τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης

Για την απόλυτη ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συζύγου της Ηλία Κρασσά τον οποίο αποκαλεί άνθρωπο της ζωής της, για την πολύ καλή εγκυμοσύνη της η οποία όμως της είχε φέρει κάποια μικρά προβλήματα το πρώτο τρίμηνο, για τα ελάχιστα κιλά που έχει πάρει αλλά και για τη λαχτάρα της να κρατήσει το κοριτσάκι της αγκαλιά μιλάει η Βίκυ Καγιά.


Μιλώντας για το γεγονός ότι σύντομα θα γίνει μητέρα, η ίδια δηλώνει στο people: «Ήταν ο λόγος που παντρευτήκαμε, ο λόγος που θέλαμε να έχουμε μια κοινή ζωή. Βέβαια, δεν περίμενα πως 18 Ιουλίου θα παντρευτούμε και γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου θα έχω μείνει έγκυος. Φανταζόμουν πως είναι μια διαδικασία που παίρνει πολύ καιρό και βρέθηκα προ ευχάριστης εκπλήξεως. Τα πράγματα με τον Ηλία έχουν έρθει όλα από μόνα τους, γιατί όταν είσαι χαλαρός όλα κλειδώνουν με ένα μαγικό τρόπο. Μου λένε 'όλα στη σχέση σας έγιναν πολύ γρήγορα', αλλά για μας δεν ήταν γρήγορα, ήταν όπως ακριβώς το νιώθαμε».
Όντας πλέον πιο αυθόρμητη και πιο χαλαρή, η Βίκυ παραδέχεται: «Όντως είμαι. Γιατί με φροντίζει και με προσέχει και δεν έχω το άγχος να τα έχω όλα υπό έλεγχο εγώ. Ο Ηλίας έβγαλε ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για όλα όπως παλιά. Μπορώ να είμαι και κοριτσάκι, μπορώ να κάνω και λάθος, να πω και τις βλακείες μου. Μου ξύπνησε την έντονη επιθυμία να γίνω μητέρα... Ήρθαμε ο ένας στη ζωή του άλλου τη σωστή στιγμή και κουμπώσαμε αμέσως. Υπάρχουν πολλές φορές που δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε, απλά καταλαβαινόμαστε. Υπάρχει μεγάλη αγάπη και σεβασμός και δεν χρειάζεται να καταναλώνουμε ενέργεια στις λέξεις». Επειδή έχουν κοινά βιώματα ως άνθρωποι, η Βίκυ ξέρει πόσο πολύ ταιριάζουν καθώς λέει: «Είμαστε κοντά ηλικιακά, είναι μόνο 2 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα, έχουμε αντίστοιχα οικογενειακά background -δεν ήταν ο ένας από μια οικογένεια που τα είχε όλα λυμένα ενώ ο άλλος δεν τα είχε. Ότι έχουμε καταφέρει το έχουμε κάνει μόνοι μας, βήμα-βήμα, με κόπο και δυσκολίες, αλλά πάντα με χαμόγελο και πείσμα. Όλα αυτά τα κοινά βιώματα γεννούν και μια άλφα κατανόηση. Ο Ηλίας είναι ο άνθρωπος της ζωής μου... Ευχαριστώ το Θεό γι' αυτό. Η μικρή πρέπει να είναι πολύ καλό κοριτσάκι, σωστό αγγελούδι. Δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου, πέρα από κάποια διατροφικά θέματα που είχα το πρώτο 3μηνο, που είχε κλείσει το στομάχι μου και δεν μπορούσα να φάω σχεδόν τίποτα εκτός από ψωμί, τυρί και γιαούρτι». Όσο για τη σιλουέτα της και τα κιλά που έχει πάρει, η Βίκυ αποκαλύπτει: «Πιστεύω πως θα πάρω άλλα 5 μέχρι να γεννήσω. Τώρα έχει φανεί η κοιλίτσα μου, εδώ και ένα μήνα νιώθω καλύτερα και τρώω πολύ καλά. Λιγούρες, βέβαια, δεν έχω καθόλου, τρώω όπως έτρωγα και πριν». Την αγχώνει που αλλάζει το σώμα της; «Κάθε άλλο. Μου αρέσει πολύ που φουσκώνει η κοιλίτσα μου, μου αρέσει που τη χαϊδεύω, δεν έχω καμία αγωνία για το σώμα μου, λατρεύω αυτή τη φάση. Ποτέ δεν έχει περάσει από το μυαλό μου πως θα χαλάσει το σώμα μου ή πως δεν θα έχω χρόνο επειδή θα έχω μωρό, τίποτα από αυτά δεν με απασχολεί. Ας μην έχω χρόνο! Είναι τόσο ωραίο αυτό που συμβαίνει, είμαι τόσο χαρούμενη που έρχεται η κόρη μας με τον Ηλία... Εδώ δεν κοιμάμαι για επαγγελματικά πρότζεκτ, προτιμώ να μην κοιμάμαι για την κόρη μου!». Έχει όμως αγωνίες όπως όλες οι μέλλουσες μαμάδες; «Η μόνη μου αγωνία είναι να τη δω, να την αγκαλιάσω. Στον υπέρηχο που τη βλέπω, βέβαια, συνέχεια τρώει τα πόδια και τα χέρια της. Έχω την αίσθηση πως θα γίνει καλόφαγη και από ότι μου είπε ο γιατρός είναι και σχετικά μεγάλη, παρόλο που εγώ έχω σχετική μικρή κοιλιά. Μέχρι να μπω στον 6ο δύσκολα καταλάβαινες πως είμαι έγκυος. Μάλιστα, έλεγα στον Ηλία «θα με βγάλεις μια φωτογραφία τώρα που είμαι έγκυος;» και μου απαντούσε γελώντας «δεν έχω ακόμα να βγάλω κάτι».