Καίτη Παπανίκα: «Είμαι χορτάτη από έρωτα»
Showbiz

Καίτη Παπανίκα: «Είμαι χορτάτη από έρωτα»

Καθημερινά η Καίτη Παπανίκα παίζει και σπουδαίους ρόλους στην καθημερινότητα της τον ρόλο της συζύγου, της μητέρας και της αδελφής.

Πόσο δύσκολοι είναι; «Βιώνω με 3 άντρες κάθε μέρα. Είναι, ρόλοι που μόνο με αγάπη και κατανόηση μπορώ να υποδυθώ. Βέβαια για να κάνω και λίγο χιούμορ είναι πολύ το σιδέρωμα και δεν το αντέχω..(γέλια πολλά)!» τόνισε στο Χάι.
-Είστε εύκολος δηλαδή άνθρωπος;
Δεν θα το έλεγα, (ΓΕΛΙΑ) Είμαι δύσκολος στα εύκολα και εύκολος στα δύσκολα!»
- Σας βρίσκουμε σε μια όμορφη Θεατρική παράσταση. Πείτε μας δυο λόγια.
«Είμαι πολύ ευτυχής που βρίσκομαι, στο στούντιο Κυψέλης με έναν μονόλογο με τον τίτλο Συγγνώμη μαμά και σκηνοθετεί ο Γιώργος Βασιλειάδης κάθε Σάββατο στις 9.15 το βράδυ. Αυτή η παράσταση με κάνει να ζω από την αρχή την ζωή μου!»
-Εσείς πού χρωστάτε μια συγγνώμη;
«Στην μάνα μου που λάτρεψα πολύ και που στα χέρια μου έφυγε. Χρωστάω στον Θεό συγνώμη και γενικά πιστεύω πώς πρέπει να ζητάμε συγνώμη και να μην το κρατάμε μέσα μας. Να έχουμε θάρρος.»
-Τι θα θέλατε να διώξετε από τη ζωή σας;
«Τα μνημόνια και τον ΕΝ ΦΙ Α. (γελιά). Να βρούμε την αξιοπρέπεια που χάσαμε. Το χαμόγελο μας και αν έχουν δουλειά τα παιδιά μας. Πάνω από όλα θέλω υγεία.»
-Ο έρωτας τι ρόλο έπαιξε και παίξει στη ζωή σας;
«Ακούω κάποιους που λένε είμαι ερωτευμένος με τη ζωή, και σκέφτομαι πως όλα αυτά είναι βλακείες. Η αγάπη και ο έρωτας οπό τον σύντροφο της ζωής σου είναι άλλο πράγμα. Πήρα και έδωσα πολλά δόξα τον θεό... Είμαι χορτάτη από έρωτα!»
-Μπήκατε στο δίλλημα, οικογένεια ή καριέρα;
«Ποτέ δεν σκέφτηκα. Τα συνδύασα πολύ όμορφα και αφιέρωνα ποιοτικό χρόνο στο παιδί μου. Για το μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν έκανα άλλα παιδιά»
-Τι θα λέγατε στις σημερινές γυναίκες;
«Θα με βρίζουν οι φεμινίστριες αλλά θα πω το εξής. Οι γυναίκες έχουμε μεγάλη δύναμη και μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Ας είμαστε και λίγο τρυφερές και ας αφήσουμε τους άντρες να γίνουν κυνηγοί.»
-Μια ευχή για να κλείσουμε όμορφα.
«Να έχουμε την υγεία μας και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται με τον καλύτερο τρόπο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved