Πέρυσι έκαναν Πάσχα μαζί και φέτος θα είναι χώρια…
Showbiz

Πέρυσι έκαναν Πάσχα μαζί και φέτος θα είναι χώρια…

Μπορεί πέρσι να γιόρτασαν μαζί την Ανάσταση και να τσούγγρισαν τα κόκκινα αυγά για «Χριστός Ανέστη», φέτος όμως πολλά από αυτά τα ζευγάρια δεν θα κάνουν μαζί Πάσχα εκτός βέβαια από ζευγάρια που έχουν αποκτήσει παιδιά και για χάρη τους θα κάτσουν όλοι μαζί στο γιορτινό τραπέζι.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια των επωνύμων που φέτος θα γιορτάσουν χώρια. Ηλίας Βρεττος και Ευαγγελία Αραβανή. Αν και πέρσι ήταν ακόμη ζευγάρι, δεν ευχήθηκαν από κοντά ο ένας στον άλλον καθώς ο τραγουδιστής ήταν εκτός Αθήνας για live.

Για χάρη των παιδιών, αν και χωρισμένοι θα κάνουν μαζί Πάσχα ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού.

Ένα ακόμη ζευγάρι που μετά από χρόνια κοινής συμβίωσης, χώρισε ήταν αυτό της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή. Βέβαια τελευταία δημοσιεύματα τους θέλουν και πάλι μαζί, οπότε μπορεί και φέτος να γιορτάσουν μαζί.

Για χάρη του γιου τους, Δημήτρη, Πάσχα ενδέχεται να κάνουν μαζί και ο Κώστας Κόκλας με την πρώην σύζυγο του, Κατερίνα Σούλη, οι οποίοι χώρισαν μέσα στο καλοκαίρι.

Ένα ακόμη ζευγάρι που θα το βρει χώρια το Πάσχα είναι η Στέλλα Καλλή με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, ενώ μαζί μπορεί να κάνουν Πάσχα για χάρη των παιδιών τους ο Τόνυ Δημητρίου με την Νίνα Αλτάνη.

Σε αυτά τα ζευγάρια ανήκουν και ο Στέλιος Διονυσίου με την επί πολλά χρόνια σύζυγο του, Μαριλίτα.

Ένα ακόμη ζευγάρι που οδηγήθηκε στον χωρισμό μετά από πολλά χρόνια γάμουκαι φέτος δεν θα γιορτάσει μαζί την Ανάσταση ήταν αυτό του Τζώνη Καλημέρη και της Μαρία Ιωάννου.

Επίσης Πάσχα θα κάνουν μόνες οι: Βίκυ Σταυρόπουλου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Πολίτη και Ιωάννα Παππά.

Πάσχα θα κάνουν χώρια επίσης, η Ελένη Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά αλλά και ο Άκης Πετρετζίκης με την Demy. Ένα ακόμη ζευγάρι που η Ανάσταση θα το βρει με νέα ταίρια είναι αυτό της Ναταλίας Γερμανού και του Μάνου Ιωάννου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved