Δε θα πιστεύετε πιο συγκρότημα είχε ο Coelho στο πάρτι του;
Showbiz

Δε θα πιστεύετε πιο συγκρότημα είχε ο Coelho στο πάρτι του;

Είναι το αγαπημένο ευρωπαϊκό συγκρότημα του Coelho, καθώς κάθε χρόνο το επιλέγει για το πάρτι του.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή. Είναι η τρίτη φορά που βρισκόμαστε σε γιορτή του και ακόμη δεν το πιστεύουμε», λένε τα μέλη του συγκροτήματος «48 ώρες».


Πώς προέκυψε η γνωριμία σας; «Είχε επισκεφτεί την Αθήνα το 2013 με αφορμή ένα πάρτι που έκανε για τους φίλους του άπό όλο τον κόσμο. Επειδή εμείς τραγουδάμε κυρίως αγγλόφωνα κομμάτια, μας πρότειναν ως μπάντα. Τότε μας είδε για πρώτη φορά και του άρεσε πολύ το πρόγραμμα μας. Γνωριστήκαμε και μιλήσαμε αρκετή ώρα. Την επόμενη ημέρα, χωρίς να μας έχει πει κάτι, έγραψε στο Twitter του γκρουπ «48 Ωρες, φροντίστε, να είστε ελεύθεροι στις 19 Μαρτίου του 2014». Αρχικά δεν το πήραμε σοβαρά. Είπαμε «Σιγά μη μας ζητήσει και την επόμενη χρονιά». Και όμως, τελικά μας κάλεσε στη Λιοσαβόνα και πριν από λίγες ημέρες στη γιορτή που έκανε στο Σαν Σαντιάγο ντε Κομποστέλα της Ισπανίας»


Τι κράτησες από εκείνον; «Μου κάνει εντύπωση πόσο ασχολείται με τους φίλους του κατά τη διάρκεια των πάρτι. Είναι αεικίνητος. Τους ρωτά για τη ζωή τους, για το πώς έχουν προχωρήσει. Του δίνει ερεθίσματα η επαφή με ανθρώπους που εκτιμά»
Αγαπά την Ελλάδα;
«Την αγαπά πολύ. Το απέδειξε κιόλας. Ήρθε την εποχή της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που είχε γνωρίσει ποτέ η χώρα. Η επίσκεψη του ήταν βαθύτατα συμβολική. Ήθελε να δείξει ότι οι Έλληνες παλεύουν για το κάθε τους όνειρο».
Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved