Άννα Βίσση: «Ο Νινίκος είναι μάγκας»
Showbiz

Άννα Βίσση: «Ο Νινίκος είναι μάγκας»

Η μητέρα της Άννας Βίσση ήταν πάντα δίπλα της και αυτή που την στήριξε από μικρή για να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

«Της μητέρας μου της άρεσε, τη συγκινούσε μπορώ να πω η μουσική. Ήθελε τα παιδιά της κάθε ταλέντο που είχαν και το έβλεπε να το καλλιεργήσουν. Η μάνα μου δεν σκέφθηκε ποτέ ούτε να κονομήσουμε, ούτε να μεγαλοπιαστούμε. Η Νίκη, η μικρότερη αδελφή μου, είχε πολύ καλή φωνή. Το όνειρο της, όμως, δεν ήταν να γίνει τραγουδίστρια, για αυτό έχει φτιάξει μια καταπληκτική οικογένεια. Η μεγαλύτερη αδερφή μου, η Λία που τελευταία έχουμε έρθει πιο κοντά, είναι καταπληκτική μουσικός. Μάλιστα, φέτος στην παράσταση μου είχε αναλάβει και τον ρόλο της δασκάλας, αφού μου έκανε μάθημα καθημερινά βλέπετε, έχω κάνει εγκλήματα με τη φωνή μου. Τραγούδαγα αμέτρητες ώρες, μέχρι το πρωί, σε χώρους όπου κάπνιζαν. Φωνή είναι αυτή και κουράζεται. Οταν, όμως, δεν έχεις κάνει σοβαρές καταχρήσεις, ώστε να τον καταστρέψεις, επανέρχεται. Πάντα με την ανάλογη άσκηση. Η Λία με βοήθησε πολύ σε αυτό, άσχετα αν μαλώνουμε συνέχεια. Σκοτωνόμαστε γιατί εγώ θέλω να επεμβαίνω και ως μουσικός (γέλια)!» τόνισε στο Secret/.
-Πώς είναι η σχέση σου με την κόρη σου; Τη συμβουλεύεις τώρα που έγινε κι αυτή μητέρα;
«Είναι τόσο σαρωτική η Σοφία και όταν μου λέει «αυτή είναι η δική σου ζωή, η δική μου είναι έτσι» την καταλαβαίνω και υποχωρώ.»
-Τον μικρό Νινίκο, τον εγγονό σου, τον βλέπεις μόνο όταν ταξιδεύεις στη Νέα Υόρκη ή τον φέρνουν και στην Ελλάδα; Μιλάτε συχνά;
«Ο Νινίκος είναι μάγκας. Είναι πολύ σπουδαίο να αποκτάς εγγονό ξαφνικά, να έχεις σχέση μαζί του και να αισθάνεσαι και εσύ τόσο νέα. Δεν έχει γίνει ακόμα ενάμισι έτους... Και έχει έρθει στην Ελλάδα δύο φορές. Τον βλέπω κάθε μέρα χάρη στην τεχνολογία, θυμάται πράγματα πού κάναμε μαζί. Του ρίχνω το σήμα και αντιδρά αμέσως, κάτι που σημαίνει ότι και θυμάται και έξυπνος είναι. Βλέπω ότι αγαπάει πολύ τον μπαμπά του, αλλά με τη μαμά του είναι καψούρης, είναι ερωτευμένος. Αυτά βέβαια μέχρι να πάω εγώ!»
-Παρά τις συνεχείς προσκλήσεις από την Τουρκία, έχεις πάρει την απόφαση να μην τραγουδήσεις ποτέ εκεί...
«Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κλειστά τα μάτια του. Ούτε βέβαια ρατσίστρια, αλλά έχω ζήσει κάποια πράγματα και είναι μια κατάσταση που θέλω να σεβαστώ πρώτη από όλα για την οικογένεια μου και για τη χώρα μου. Γιατί οικογένεια μου είναι και η Κύπρος. Είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν θα ήθελα να ίο κάνω, γιατί θα στενοχωρήσω κόσμο και δεν μου πάει. Είναι ψυχολογικό όλο αυτό που .μου συμβαίνει. Ξέρω ότι τα σύνορα ανοίγουν, πολλοί Κύπριοι πηγαίνουν από την άλλη πλευρά, διασκεδάζουν, όμως εγώ δεν ανήκω σε αυτούς που θα μπορούσαν να το κάνουν ελαφρά τη καρδία.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved