Όλα για την βάφτιση του δεύτερου γιου Λιάγκα-Σκορδά
Showbiz

Όλα για την βάφτιση του δεύτερου γιου Λιάγκα-Σκορδά

Βάφτιση με... φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα βαφτίσουν τον δεύτερο γιο τους. Το Μυστήριο θα τελεστεί στην Αθήνα και όχι στην Τήνο.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο οι παρουσιαστές είναι στην αναζήτηση του χώρου στα νότια προάστια όπου θα λάβει χώρα και η δεξίωση Αθήνα αποτελεί ακόμα πιο εύκολο προορισμό για τους καλεσμένους .
Ο μικρός, όπως αναφέρει το Secret, θα πάρει το όνομα του πατέρα της Φαίης, Δημήτρη. Νονός του θα είναι ο κολλητός φίλος της παρουσιάστριας Σάββας Τζεβελέκης. Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει ταξίδια-αστραπή από τη Θεσσαλονίκη για να δει τη φίλη του για λίγες ώρες και να επιστρέψει πάλι πίσω. Γνωρίζει τα πάντα για τη Φαίη, η οποία επίσης του έχει μεγάλη αδυναμία. Μετά τη βάφτιση του μικρού Δημήτρη θα ακολουθήσει πάρτι για όλους τους προσκεκλημένους. Η Φαίη και ο Γιώργος, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα παιδιών και έχουν φροντίσει οι μπομπονιέρες να είναι από το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο. Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει πριν από χρόνια και στον γάμο τους.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved