O έρωτας την πήγε στην Κρήτη και η δουλειά την γύρισε πίσω
Showbiz

O έρωτας την πήγε στην Κρήτη και η δουλειά την γύρισε πίσω

Τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε από την Κρήτη, οπού είχε φύγει για χάρη ενός μεγάλου της έρωτα, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαριάννα Πολυχρονίδη.


«Είχα έναν μεγάλο έρωτα στην Κρήτη και νόμιζα ότι θα παντρευτώ και θα είμαι μια χαρά. Έκανα το πείραμα να πάω μόνιμα εκεί και είδα ότι δεν πέτυχε. Δεν ήμουν καλά μακριά από τη δουλεία μου. Συνειδητοποίησα ότι, αν μείνω καιρό εκτός, δεν θα μου κάνει καλό ψυχολογικά, θα ήταν αλλιώς να μείνω εκτός αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου. Διαφορετικά δεν μπορώ. Η δουλειά είναι εθισμός. Τελικά γύρισα έπειτα από λίγους μήνες», λέει στο ΟΚ και συνεχίζει: «Πάντα πρέπει να είναι σε ισορροπία η
δουλειά με την προσωπική ζωή. θυμάμαι, μόλις είχαν τελειώσει τα Μυστικά της Εδέμ, υπήρχε δημοσιότητα γύρω από μένα και είχε δοθεί μεγάλη έκταση στην απόφαση μου να φύγω στην Κρήτη. Επειδή μου αρέσει να είμαι ειλικρινής το είχα πει ανοιχτά: «Είμαι ερωτευμένη και θέλω να φύγω». Όταν όμως γύρισα, δεν είπα «γεια σας γύρισα πίσω». Έπρεπε να ξαναρχίσω από την αρχή. Έκανα ένα νέο ξεκίνημα. θέλω πλέον σε αυτή τη φάση να δώσω βαρύτητα στη δουλειά μου, εφόσον σιγουρεύτηκα ότι χωρίς αυτή δεν είμαι καλά. Τα πράγματα μου ήρθαν πολύ εύκολα επαγγελματικά Δεν έμεινα ποτέ έκτος χώρου και ίσως να μην εκτίμησα αυτό που μου είχε δοθεί. Αυτό που έγινε με βοήθησε να καταλάβω τι σημαίνει η δουλειά μου για μένα και πως θα ήμουν αν δεν την είχα. Σε προσωπικό επίπεδο, ό,τι είναι να έρθει θα έρθει», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved