Χολίδης-Μουστάκα: Έτσι γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους
Showbiz

Χολίδης-Μουστάκα: Έτσι γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους

Μόλις έκλεισαν έναν χρόνο μαζί και ο έρωτάς τους εξακολουθεί να χτυπάει κόκκινο. Ο Χρήστος Χολίδης και η Χριστίνα Μουστάκα είναι αχώριστοι!

Το ζευγάρι γιόρτασε με ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση την πρώτη επέτειο της σχέσης του. Το ραντεβού κλείστηκε σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων και η βραδιά που ακολούθησε ήταν η απόδειξη πως η αρχική έλξη που ένιωσε ο ένας για τον άλλο, όλο αυτό το διάστημα που είναι μαζί, δυνάμωσε και εξελίχθηκε σε μια αληθινή, στέρεη αγάπη.
Παρόλο που δεν κρύβουν τον έρωτά τους, οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν χαμηλό προφίλ, χωρίς να προκαλούν. Ο τραγουδιστής έχει παραδεχτεί δημοσίως τον έρωτά του για την εντυπωσιακή Χριστίνα, παραμένουν όμως σπάνιες οι φορές που μιλάει ανοιχτά για την αγαπημένη του. Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα ανήμερα της πρεμιέρας του στο Frangelico, η Χριστίνα Μουστάκα βρέθηκε στο πρώτο τραπέζι, προκειμένου να απολαύσει τον σύντροφό της. Εκείνος της αφιέρωσε όλο το μουσικό πρόγραμμα και κατά τη διάρκεια της βραδιάς το ζευγάρι εκδήλωνε την αγάπη του ανταλλάσσοντας καυτές, γεμάτες νόημα ματιές.
Ο ίδιος ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι η Χριστίνα είναι ο άνθρωπός του και είχε τονίσει ότι τον στηρίζει πάντα. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τη συμμετοχή της Χριστίνας στο τελευταίο video clip του αγαπημένου της με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Εσύ με συμπληρώνεις».
Το βέβαιο είναι πως το ζευγάρι όχι μόνο αντιστέκεται στη φθορά του χρόνου, αλλά διανύει την ωραιότερη φάση της σχέσης του. Σε ό,τι αφορά το θέμα γάμος, παρόλο που οι δυο τους ζουν ήδη σαν παντρεμένοι, προς το παρόν δεν σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο, επίσημο βήμα. Από τους πρώτους κιόλας μήνες του ειδυλλίου αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο σπίτι του τραγουδιστή στην περιοχή της Βούλας, έτσι ώστε ο ένας να μη χάνει καμία από τις στιγμές της καθημερινότητας του άλλου.
Στη ζωή του τραγουδιστή μάλιστα, υπάρχει και μια άλλη Χριστίνα, η οποία έχει γνωρίσει τη Χριστίνα Μουστάκα από την πρώτη στιγμή. Πρόκειται, σύμφωνα με τη real για την αδερφή του γνωστού τραγουδιστή, η οποία βρίσκεται κοντά του από την αρχή της καριέρας του και είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που ζει από κοντά τη σχέση του ζευγαριού. Οι δυο γυναίκες διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, ενώ αυτό που έχει σημασία για τη Χριστίνα Χολίδη είναι ότι βλέπει τον αδερφό της ευτυχισμένο και ήρεμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved