Ζαφείρης Μελάς: «Όταν έπαθα το  ψιλοκαρδιακό επεισόδιο τα είδα όλα»
Showbiz

Ζαφείρης Μελάς: «Όταν έπαθα το ψιλοκαρδιακό επεισόδιο τα είδα όλα»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν πριν από λίγο διάσημα βρέθηκε στην εντατική, εξαιτίας ενός καρδιακού επεισοδίου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ζαφείρης Μελάς.

Ήταν πολύ πρόσφατο και... τα είδα όλα! Όταν έπαθα το ψιλοκαρδιακό επεισόδιο. Εκεί είπα: «Τώρα τι γίνεται;». Ήταν μια παράπλευρη αρτηρία που ήταν βουλωμένη 65%. Μου έφερε μια δυσφορία και πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, γιατί αμέσως κατάλαβα ότι κάτι γίνεται. Μπήκα στην εντατική για προληπτικούς λόγους. Κάνοντας τις εξετάσεις, το είδαμε και έκανα το «μπαλονάκι. Ήθελα, επειδή ταξιδεύω πολλές φορές, και δεν ξέρεις τι συμβαίνει... Οπότε, λέω: «Ας το κάνω, να είμαι καινούργιος».


Στο κρεβάτι της εντατικής μονάδας, όταν δεν γνώριζες τι σου έχει συμβεί και δεν ήξερες τι θα γίνει, τι σκέφτηκες; «Σ' εκείνο το κρεβάτι τα... είδα όλα. Σκέφτηκα πάρα πολλά πράγματα. Το σπουδαιότερο για μένα ήταν ότι αν γίνει κάτι κακό, πού θα αφήσω την οικογένεια μου; Είναι στεναχώρια, είναι πόνος»


Φοβήθηκες μην τους αφήσεις πίσω; «Φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν με πήραν τα χρόνια... Δεν στεναχωρήθηκα για μένα. Είπα: «Αν έρθει εκείνη η στιγμή, θα φύγεις, αλλά τι γίνεται πίσω;». Εκείνο με φόβισε πάρα πολύ. Ευτυχώς, ήρθαν όλα τόσο καλά», αποκαλύπτει μιλώντας στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved