Ελένη Τσολάκη: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό

Η Ελένη Τσολάκη μιλά για τον πρωταθλητισμό που έκανε και πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει και να ασχοληθεί με την τηλεόραση!

Πώς αποφάσισε να ασχοληθείς με το Tae Kwon Do και μάλιστα σε επίπεδο πρωταθλητισμού;
Από μικρή ήμουν πολύ ανήσυχο παιδί και πέρασα σχεδόν από όλα τα αθλήματα. Έκανα ενόργανη, στίβο, βόλεϊ, μπάσκετ,χάντμπολ, αλλά στις δύο εβδομάδες βαριόμουν και τα παρατούσα. Όταν λοιπό, ξεκίνησα το Tae Kwon Do με πήγε με την ασφάλεια ότι θα σταματήσω. Όμως τελικά ήταν αυτό που μου άρεσε πιο πολύ από όλα και με κέρδισε.
Η τηλεόραση πώς προέκυψε στη ζωή σου;
Μετά από πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς αναγκάστηκα να σταματήσω τον πρωταθλητισμό. Επειδή όμως ποτέ δεν έπαψα να αγαπώ τον αθλητισμό, την επόμενη χρονιά πέρασα στα ΤΕΦΑΑ και δούλευα για 4 χρόνια ως γυμνάστρια σε διάφορα γυμναστήρια. Η ενασχόλησή μου με την τηλεόραση ήρθε εντελώς τυχαία και μάλιστα τα πρώτα χρόνια το έκανα ερασιτεχνικά και παράλληλα με τη γυμναστική. Στην πορεία το ένα έφερε το άλλο και πλέον βρίσκομαι σε μια πολύ happy επαγγελματική περίοδογιατί η καθημερινή μας παρέα είναι πολύ δεμένη, γνωρίζουμε, αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και περνάμε πολύ όμορφα και νομίζω αυτό φαίνεται και στον κόσμο. Πηγή:forma

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved