Κώστας Τσάκωνας: «Αν δεν υπήρχε ο Ντασσέν, η Μελίνα θα ήταν στα αζήτητα»
Showbiz

Κώστας Τσάκωνας: «Αν δεν υπήρχε ο Ντασσέν, η Μελίνα θα ήταν στα αζήτητα»

Ο Κώστας Τσάκωνας μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα, αναφέρθηκε στη Μελίνα Μερκούρη και σε όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης για εκείνην:

«Δεν ξέρω τι είπε ο Σφακιανάκης. Όμως αν δεν ήταν κοντά της ο Ζυλ Ντασσέν, η Μελίνα θα ήταν στα αζήτητα. Ήταν αυτή που προτού γίνει υπουργός Πολιτισμού είχε προτρέψει τον κόσμο να μην πληρώνει τα τέλη της ΕΡΤ και να τα δίνει στο Παρακαταθηκών και Δανείων. Μόλις έγινε υπουργός, το βούλωσε» λέει ενώ θυμάται και πώς τη γνώρισε στο υπουργείο Πολιτισμού.

«Είχε ένα ύφος δέκα καρδιναλίων. Η υποτιθέμενη λαϊκή Μελίνα. Η Μελίνα της "Στέλλας" του λαού. Και θα σου πω και ακόμη ένα παράδειγμα. Ο γερο-Καραμανλής ήταν εκείνος που έκανε τσιμεντούπολη την Αθήνα. Η Μελίνα είχε πάντα πολιτικό λόγο. Και ξαφνικά, όταν γίνεται υπουργός Πολιτισμού, θυμάται τα διατηρητέα κτίρια της Αθήνας, που ήταν όλα και όλα δέκα στο σύνολο. Είχε ισοπεδωθεί η Αθήνα. Τόσα χρόνια πού ήσουν, Μελίνα, να πατήσεις πόδι στον Καραμανλή και να σώσεις τα κτίρια του περασμένου αιώνα; Μόνο η Ακρόπολη είναι διατηρητέα και αυτή έχει το μαύρο της το χάλι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved