Πασχάλης Τσαρούχας: «Ότι απέκτησα στα 30 χρόνια της δουλειάς μου δεν μου χαρίστηκε το διεκδίκησα»
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: «Ότι απέκτησα στα 30 χρόνια της δουλειάς μου δεν μου χαρίστηκε το διεκδίκησα»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει κάνοντας αυτή τη δουλειά.

Ύστερα από τόσα χρόνια πορείας στο θέατρο και την τηλεόραση, σας χαρακτηρίζει το ίδιο πάθος; Οι οικονομικές δυσκολίες δεν επηρέασαν καθόλου τον τρόπο σκέψης σας;
«Η αλήθεια είναι πως μέσα από μια πορεία χρόνων, ως άνθρωποι τείνουμε να αλλάζουμε, να αλλοτριωνόμαστε με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας. Το ζήτημα είναι πώς μπορεί κάποιος να κρατά σταθερό ένα στόχο. Να θυμάται γιατί ξεκίνησε να κάνει αυτή τη δουλειά και πού θέλει να καταλήξει. Βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις που το πάθος και η αγάπη γι' αυτό που κάνεις μετατρέπεται είτε σε μανία να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα είτε σε φιλαρέσκεια για αυτοπροβολή. Αν και έχω περάσει τη φάση της μεγάλης δημοσιότητας στο παρελθόν, έχω την εντύπωση ότι ακόμα εξακολουθώ να θυμάμαι καλά το στόχο μου. Είμαι από τους ανθρώπους που πάντοτε πάλευαν να αποκτήσουν αυτό που ήθελαν. Ό,τι απέκτησα στα τριάντα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, το διεκδίκησα, δεν μου χαρίστηκε τίποτα».


Παρόλο που δεν σας φαίνεται ιδιαίτερα, κρύβετε μια ευαισθησία ως άνθρωπος...
«Όλοι οι άνθρωποι έχουν ευαισθησίες μέσα τους. Το ζήτημα είναι πόσο επιτρέπουμε στον εαυτό μας να τις εξωτερικεύει. Και στο κάτω-κάτω, η δουλειά μας τι είναι; Ένα τεράστιο παράθυρο ευαισθησίας είναι...».

Η ευαισθησία που έχετε σας έχει στοιχίσει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο;
«Σε όλους στοιχίζει. Αλλά τι να κάνουμε; Αν δεν προσφέρεις κάτι στους ανθρώπους, δεν θα πάρεις κιόλας. Έτσι δεν είναι;».

Σκληρός, σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνετε;
«Με τον εαυτό μου πάντοτε είμαι σκληρός. Καμιά φορά μου λένε πως είμαι υπερβολικός ή παράλογος. Έτσι έχω μάθει όμως».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved