Μαίρη Συνατσάκη: «Παλεύω για την άρση της “ταμπέλας”»
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: «Παλεύω για την άρση της “ταμπέλας”»

Η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τα μειονεκτήματά της αλλά και για τις «ταμπέλες» που μπαίνουν στην σόουμπιζ σε κάθε άνθρωπο ανάλογα με την ενασχόλησή του.

Ποιο μειονέκτημά σας καταπολεμάτε τελευταία;

«Τον φόβο της αποτυχίας που συχνά με έκανε να δειλιάζω απέναντι στα θέλω μου. Τώρα τον έχω αγκαλιάσει και τρέχω με φόρα προς αυτά!».

Έχετε το site σας, συμμετέχετε κάθε πρωί στο πρωινό του Antenna, με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, και έχετε πολλές ακόμα δραστηριότητες στο χώρο της Showbiz. Είναι εύκολο, ένας άνθρωπος με πολλά χαρίσματα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο, να τα προβάλλει στα media; Να καθιστάται σαφές, το ποιόν του ανθρώπου που είναι στη πρώτη γραμμή; Ή μήπως τα “κουτάκια” και οι ταμπέλες που βάζουν τα Μ.Μ.Ε. σε ενεργά προβεβλημένα πρόσωπα, δυσκολεύουν τη προσπάθεια της ανάδειξης του πραγματικού χαρακτήρα της Μαίρης;

«Με στενοχωρεί πάρα πολύ, το πόσο συχνά συναντώ την έννοια της ταμπέλας στην ζωή μου. Όλοι για όλα έχουν μια στερεοτυπική αντίληψη που δύσκολα ξεπερνούν για να δουν την ουσία. Αλλά αν για κάτι παλεύω είναι γι’ αυτό. Με όσα μέσα διαθέτω. Για την άρση της ταμπέλας. Σε κάθε περίπτωση είμαι πεπεισμένη, ότι κουβαλάμε πολύ φανερά τα όσα είμαστε σαν άνθρωποι σε όλες μα όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας», δήλωσε στο «outnow».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved