Ιλένια Ουίλιαμς: «Η δουλειά του καλλιτέχνη έχει ανασφάλεια»
Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: «Η δουλειά του καλλιτέχνη έχει ανασφάλεια»

Ο πατέρας της Ιλένια Ουίλιαμς είναι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Πώς και δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μουσική;

«Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική και το έκανα, καθώς είχα τα ερεθίσματα. Όταν τελείωσα το σχολείο όμως -και με την προτροπή των γονιών μου- αποφάσισα ότι πρέπει να αποκτήσω τα εφόδια για να κάνω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου. Στην οικογένεια μου έλεγαν: «Πρώτα θα σπουδάσεις και μετά κάνε ό,τι θέλεις» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Μήπως ο πατέρας σου το έλεγε επειδή ξέρει ότι το επάγγελμα του μουσικού δεν παρέχει ασφάλεια;
«Φυσικά. Η δουλειά του καλλιτέχνη έχει ανασφάλεια και κανένας γονιός δεν θέλει να περάσει το παιδί του τις δυσκολίες που έχει περάσει ο ίδιος. Μου είχε πει: «Να το κάνεις, παιδί μου, αλλά πρώτα να σπουδάσεις».
-Από μικρή όμως έχεις ζήσει μέσα στο καλλιτεχνικό κύκλωμα.
«Ο πατέρας μου τη δουλειά την κρατούσε έξω από το σπίτι. Ως παιδί θυμάμαι ελάχιστες φορές στη ζωή μου να πηγαίνουμε σε συναυλίες ή στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν. Το κάναμε κυρίως στις γιορτές των Χριστουγέννων, τις οποίες περνούσαμε οικογενειακά» στους χώρους όπου τραγουδούσε. Από κει και πέρα, ο Κώστας Τουρνάς, με τον οποίο είμαστε και κουμπάροι, ερχόταν συχνά στο σπίτι, όπως και άλλοι, αλλά όταν ζεις κάτι από κοντά, στην καθημερινότητα σου, δεν το αντιλαμβάνεσαι και το απομυθοποιεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved