Σε διπλό… ταμπλό ο Λιγνάδης θεατρικά!
Showbiz

Σε διπλό… ταμπλό ο Λιγνάδης θεατρικά!

Μαραθώνιο καλείται να τρέξει τον χειµώνα ο ∆ηµήτρης Λιγνάδης αφού πρόκειται να υποδυθεί τον Ριχάρδο στο σαιξπηρικό αριστούργηµα που θα ανεβάσει στο Εθνικό ο Γιάννης Χουβαρδάς και θα υπογράψει σκηνοθετικά δύο παραστάσεις.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα παρουσιάσει στο θέατρο Pantheon το «Ρωµαίος και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ, ενώ θα ανεβάσει και το δυνατό µιούζικαλ «Μπίλι Ελιοτ» στο «Παλλάς». Πρωταγωνιστές στο τελευταίο θα είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου, που ως γνωστόν είναι ζευγάρι και στη ζωή και «πάντρεψαν», σύμφωνα με τη real, και φέτος τις δυνάµεις τους στο εξαιρετικό «Παράνοµα φιλιά - κόκκινα φανάρια».
Ζητούµενο του σκηνοθέτη ∆ημήτρη Λιγνάδη είναι να βρει τον κατάλληλο µικρό που θα «ντυθεί» τον πρώτο βασικό ρόλο του υπέροχου µιούζικαλ για αυτό και κάνει οντισιόν αυτές τις ημέρες. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, µιας και ο Μπίλι Έλιοτ, που δίνει και το όνοµά του στο µιούζικαλ, είναι ένα εντεκάχρονο αγόρι που θέλει να γίνει χορευτής και κάνει το παν για να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά του. Το νέο αγόρι που αναζητείται πρέπει και να παίζει και να χορεύει άψογα και ο Λιγνάδης µε τον έµπειρο χορογράφο ∆ηµήτρη Παπάζογλου τον αναζητούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved