Καίτη Γαρμπή: «Μέσα στο γάμο έχω την ανεξαρτησία μου, την προσωπική μου έκφραση»
Showbiz

Καίτη Γαρμπή: «Μέσα στο γάμο έχω την ανεξαρτησία μου, την προσωπική μου έκφραση»

H Καίτη Γαρμπή είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Τι σκέφτεται όταν βλέπει τις αφίσες της στον δρόμο. Λέει «Μπράβο, τα κατάφερα»;

«Όχι, δεν το σκέφτομαι έτσι. Τις βλέπω και τις κρίνω αντικειμενικά: το πρόσωπο, το ««κερί, η αισθητική, το μήνυμα που περνάνε» τόνισε στο Hello.
- Δε σκέφτεσαι το ξεκίνημα σου και την καριέρα που έχεις κάνει;
«Τόσες πολλές σκέψεις κοιτώντας μια αφίσα μου; Ίσα που προλαβαίνω να τονώσω μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τη ματαιοδοξία μου! (γέλια)»
- Το καινούργιο σου τραγούδι έχει τίτλο «Ελεύθερη». Πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις έτσι;

«Είναι ζωτικής σημασίας για μένα να έχω ελεύθερο χώρο, να μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, οποιαδήποτε στιγμή. Το ίδιο θέλω να βλέπω και στους ανθρώπους γύρω μου, ν' αναπνέουν.»
- Πόσο ελεύθερη νιώθεις στο γάμο σου;
«Μέσα στο γάμο έχω την ανεξαρτησία μου, την προσωπική μου έκφραση και την ηρεμία μου. Το ίδιο και ο Διονύσης, Τις ώρες που είμαστε μαζί, απολαμβάνουμε ο ένας τη συντροφιά του άλλου, αλλά και ξεχωριστά ο καθένας τη μοναδικότητα του. Η συντροφικότητα και η αυτονομία μας μέσα στη σχέση είναι εξίσου σημαντικές.»
- Στη δουλειά σου λειτουργείς με την ίδια ελευθερία;
«Φυσικά! Ανέκαθεν μ' έκανε ευτυχισμένη η αίσθηση ότι πρωτοτυπώ. Τελευταία μου πρωτοτυπία ήταν η live ,εμφάνισή μου σε μια αίθουσα κινηματογράφου και η συνεργασία μου μ' ένα έντεχνο δημιουργό, τον Νίκο Αντύπα. Το πνεύμα μου είναι ανήσυχο αναζητώντας διαρκώς καινούργιες ιδέες και ερεθίσματα. Αυτό πιστεύω πως είναι η υποχρέωση του καλλιτέχνη. Να επιβάλλει τη δική του αισθητική, να μην κάνει παραχωρηθείς στην ευκολία και στα εκάστοτε γούστα του κοινού. Αυτό για μένα είναι επιτυχία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved